2018'in en çok izlenen sinema projesi Müslüm gişe rakamları & hasılatı!

Aramızdan ayrılan usta sanatçı Müslüm Gürses'in geçmişten günümüze kadar uzanan yaşamının konu olarak işlendiği sinema projesi seyircisi tarafından yoğun ilgi gördü. Gösterime girdiği ilk günden itibaren yüksek gişe rakamlarına ulaşan Müslüm Gürses'in filmi ne kadar izlendi, kaç kişi? İşte, BoxOffice Müslüm gişe rakamları!

2018'in en çok izlenen sinema projesi Müslüm gişe rakamları & hasılatı!
2018'in en çok izlenen sinema projesi Müslüm gişe rakamları & hasılatı!
GİRİŞ 07.01.2019 09:02 GÜNCELLEME 07.01.2019 09:02
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Konusunu, hayata gözlerini yuman sanat dünyasının efsane ismi Müslüm Gürses'in geçmişten günümüze dek devam eden yaşamının oluşturduğu Müslüm isimli sinema projesi seyircisi tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. 26 Ekim 2018 tarihi itibariyle vizyondaki kıymetli yerini alan, hem izleyicisine duygu yüklü anlar yaşatan hem de hafızalarda kalıcı iz bırakan sahnelerde imzasını taşıyan Müslüm yılın ön satış rekorunu kırarak ilk üç günde 600.141 kişi tarafından izlendiğinin bilgisine ulaşıldı. Peki, beyaz perdeye aktarılmasıyla birlikte yüksek gişe rakamlarıyla başarısından söz ettiren Müslüm Gürses'in sinema filmi ne kadar izlendi, kaç kişi tarafından izlendi? İşte, BoxOffice verilerinden elde edilen bilgiler doğrultusunda yoğun talep nedeniyle sinema salonlarındaki tüm seansları dolan, hatta ek seanslar açılan Müslüm yapımının toplam gişe ve hasılat rakamları açıklandı. 

müslüm

 

MÜSLÜM GÜRSES'İN FİLMİ NE KADAR İZLENDİ, KAÇ KİŞİ? GİŞE VE HASILAT RAKAMLARI...

Beyaz perdeye taşındığı ilk günden itibaren sinema salonlarını doldurmayı başaran, 26 Ekim 2018 tarihi itibariyle 921 sinema salonunda vizyona giren ve baş rollerini ise Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor’un üstlendiği Müslüm Gürses’in izleyicisini derinden etkileyen yaşamının konu olarak işlendiği Müslüm sinema projesinin ne kadar izlendiği, gişe ve hasılat rakamlarını BoxOffice açıkladı. BoxOffice verilerinden elde edilen bilgiler ışığında; Ayla filminin yapım şirketi olan Dijital Yapım Evi imzasıyla seyircisini ağırlayan, yönetmenliğini ise Ketche (Hakan Kırvavaç) ve Can Ulkay'ın üstlendiği Müslüm sinema projesi ilk üç günde 600.141 kişi tarafından izlendi. Öte yandan senaryosunu Gürhan Özçiftçi ve Hakan Günday'ın kaleme aldığı Müslüm filminin ilk üç günlük gişe hasılatı 8 milyon 883 bin 174 TL olarak kaydedilmiştir.

müslüm boxoffice

müslüm

YORUMLAR 48
  • Şanlıurfa 5 yıl önce Şikayet Et
    Urfanın Gururu
    Cevapla
  • erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    başroller söylenirken neden Müslüm babanın çocuklugunu oynayan Şahin Kendircinin ismi söylenmedi
    Cevapla
  • Müslümcü Fuat 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam öldü sırtından para kazanmaya devam ediyorlar fırsatçılar
    Cevapla
  • büyük usta 5 yıl önce Şikayet Et
    bir izleyici olarak hayatımda dizi olarak kurtlar vadisini beğenerek izledim yıllarca takip ettim sinema filmi olarakda müslüm filmini çok beğendim 90 yaşınada gelsem bu iki filmi unutmayacağım çok güzeldi
    Cevapla
  • Aslı gibi 5 yıl önce Şikayet Et
    Müslüm Gürses severim..neden hiç deliler filmi bu kadar konuşulmuyor..müslüm filminde izledim ama deliler filmi harikaydı..
    Cevapla
  • Mülüm 5 yıl önce Şikayet Et
    Müslüm Baba farkı ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!