Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 114.bölümde neler oldu? EDHO son bölüm ATV...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113.son bölümde; Ateş'in sırtından vurduğu Hızır, ölüm kalım savaşını kazanırken, İlyas abisinin başına gelenlerden sorumlu olan herkese bunu ödetecek ve düşmanlarının başına kurşun gibi yağacaktır. Peki, son bölümün ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 114.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 07.11.2018 09:17 GÜNCELLEME 07.11.2018 09:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113.bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Her bölümü ile nefes kesen Eşkıya son bölümü ile de seyircisini ekrana kilitledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Ateş tarafından sırtından vurulan Hızır ölüm kalım savaşı verirken, Çakırbeyliler İlyas'a emanettir. Abisinin haince vurulması sonrasından terör estiren İlyas ne Alparslan'a ne de Hızır Ali'ye göz açtırmaz. Düşmanlarının üzerinde kurşun gibi yağan İlyas'ın öfkesi intikam ateşini körükler. Asıl hain Ateş ise düşmanları indirmesi ile yine kendini örtbas eder. Peki, son bölümü ile yine seyircisini hayran bırakan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 114.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, EDHO son bölüm hakkında merak edilenler...

 

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 114.BÖLÜM FRAGMANI 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 114.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinin Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 114.bölümü 6 Kasım Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 113.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alparslan'ın içlerindeki haini bulmak üzere yaptığı planın sonuçları ağır olmuştur. Ateş tarafından sırtından vurulan Hızır Çakırbeyli, hastanede ölüm kalım savaşı verirken, İlyas acısını en yakınlardan çıkartır. Ağabeyinin başına gelenlerden Hızır Ali ve Alparslan'ı sorumlu tutan İlyas, artık ondan gizli bir iş çevrilmesine izin vermeyecektir. Hızır'ın yokluğunda ailenin reisi görevini üstlenir ve herkesten kendisine itaat etmesini ister. Sözüne uymayanların cezasını kesmesi de, aldığı bu büyük sorumluluğun üstesinden gelmesi de kolay olmayacaktır. Yaşananlardan sonra Çakırbeylilerin uzun süre toparlanamayacağını düşünen İzzet ve Muzi'yi öldürerek hainliğinin ortaya çıkmasını engelleyen Ateş biraz olsun rahatlamıştır. Ailenin başına geçen İlyas'ın intikam hırsıyla hata yapmasını beklerler; fakat o hırsın başlarına nasıl belalar açacağını tahmin bile edemezler.

YORUMLAR 1
  • Furkan 5 yıl önce Şikayet Et
    114 bölüm izlemek istiyorum ama izleyemiyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu