Bizim Hikaye 46.bölüm 2.fragmanı: Barış'dan Filiz'e samimi aşk itirafı!

Bizim Hikaye 45.bölümde; Barış, hastaneye kaldırılarak yaşam savaşı veren oğlu Savaş ile canından çok sevdiği Filiz karşısında iki arada bir derede kaldı. Bizim Hikaye son bölümde; Filiz, Barış'ın hayata tutunmaya çalışan oğlunu kurtarabilmek amacıyla evlendiğini öğrendi. İşte, Bizim Hikaye 46.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 07.11.2018 13:31 GÜNCELLEME 07.11.2018 13:31

Bizim Hikaye 45.bölümde; Barış'ın, oğlunun hastalığı nedeniyle hayata tutunabilmesi için mecburi evlilik gerçekleştirdiği Nihal'den ayrılma kararı aldığını açıklaması üzerine tartışmanın hararetlendiği esnada tüm bunları duyan oğlu birdenbire fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılması sahne oldu. Bizim Hikaye son bölümde; Barış'ın, hastalığı tetiklenen Savaş için uygun kalp bulununcaya değin sakin ve stabil bir ortamda yaşayabilmesi ve bağrına taş basarak büyük aşkı Filiz'den tamamen uzaklaşması gerekse de bu onun için hiç de kolay olmadı. Öte yandan, Barış'ın oğlunun hayatına karşılık Filiz'in özgürlüğü için Nihal'le gerçekleştirdiği evlilik anlaşması ve verdiği söz gün yüzüne çıktı. Barış'ın, Filiz'den kendi rızasıyla uzaklaşamayacağını ve onu ne yaparsa yapsın aklından bir türlü çıkaramayacağının farkına varan savcı Nihal ise, Filiz'in çalıştığı dükkana gelip onunla oğlu Savaş hakkında konuşarak, çok hasta olduğunu ve durumun ise ciddiyetini koruduğunu açıklayarak, oğlunun sağlığı için Barış'tan bundan böyle uzak durmasını istedi. Nihal'in yürek burkan açıklamalarının ardından Barış'ın kendisini neden terk ettiğini ve başka biriyle evlendiğini öğrenen Filiz ise çaresiz kalarak Barış'la yollarını ayırmak mecburiyetinde kaldı ve ona acı bir şekilde veda etti. Yaşadığı psikolojik travmanın sonrasında Fikri'nin hafızası yerine geldi, Cemil ise Çiçek'le birlikte işbirliğine girerek Tufan'ın şüpheli hareketleri ve Tülay'ı aldatıp başka biriyle ilişki yaşadığını düşünmelerinden ötürü Tufan'ın izini sürerek yakın takibe aldı ve karnındaki iki çocuğunu kaybetmesinden dolayı zorlu bir dönemden geçen ve davranışları ise tuhaf bir hal alan Tülay da, Tufan'a kötü davranıp onu evinde ve hayatında istemediğini, kendisine iyi gelmediğini dile getirdi. Filiz'e olan duygularını samimiyetiyle ifade eden ve ona karşı duyduğu hislerinde tüm gerçekleri açıklayan avukat Selim'in itirafının hemen ardından Bizim Hikaye 46.bölüm fragmanı heyecan içerisinde bekleniyor. Peki Filiz'in, avukat Selim'in gerçekleştirdiği itirafla birlikte Barış'a hala aşık olduğunu, kalbinde başka hiç kimseye yer olmadığını ve artık kimseyle ilişki yaşayamayacağını cesaretle belirtmesinin akabinde Bizim Hikaye 46.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

BİZİM HİKAYE 46.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 46.bölüm fragmanı yayınlandı.

BİZİM HİKAYE 46.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 46.bölümüyle 8 Kasım Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircinin karşısına geçecek.

bizim hikaye

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Filiz’le Barış’ın yakınlaşması, iki tarafın da duygularını alt üst eder. Barış her ne olursa olsun Filiz’den uzak duramayacağını anlayınca yeniden birlikte olmak için çıkış yolu aramaya başlar ancak çok geçmeden hayatının en büyük ikilemiyle yüzleşmek zorunda kalır. Barış, içine sıkıştığı dar boğazdan Tufan’ın yardımıyla çıkmaya çalışırken, Selim’in dingin ve tutarlı tavırları sayesinde Filiz de kendi duygularının karmaşasında boğulmaktan kurtulur. Ancak tüm bunlar Filiz kardeşlerinden birini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığında önemini yitirir. Artık Filiz için önemli olan tek şey, kardeşini kurtarmaktır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Barış Alper Yılmaz şov yaptı! Galatasaray liderliğini sürdürdü
Kur'an'a hakaret, soykırımcı İsrail'e övgü! Fatih Altaylı'dan tepki toplayan açıklama