Galatasaray Fenerbahçe maçını veren yabancı kanallar! (Şifresiz)

Bein sports ekranlarında yayınlanacak olan Galatasaray Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Futbol severlerin heyecanla beklediği dev derbi Galatasaray Fenerbahçe maçını veren yabancı kanallar ise büyük merak konusu oldu. Özellikle GS, FB derbisini internetten izlemek için arayanlar için detaylar haberimizde...

Galatasaray Fenerbahçe maçını veren yabancı kanallar! (Şifresiz)
Galatasaray Fenerbahçe maçını veren yabancı kanallar! (Şifresiz)
GİRİŞ 02.11.2018 19:07 GÜNCELLEME 02.11.2018 19:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

02 Kasım cuma günü itibariyle tüm Türkiye gözünü Galatasaray Fenerbahçe derbisine çevirdi. Sakatlıklarla boğuşan ama şampiyonluk yarışından hiç kopmayan Galatasaray Fenerbahçe'yi kendi evinde mağlup etmek istiyor. Fenerbahçe ise alt sıralarda kurtularak çıkış yakalamak ve Galatasaray'ı kendi evinde yenmek istiyor. Bein sports ekranlarında yayınlanacak olan Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı kanalların listesi ise belli oldu. Kadrolarında şekillenmesiyle birlikte heyecan içine giren futbol severler Galatasaray Fenerbahçe (GS - FB) derbisi internetten izleme yollarını araştırmaya başladı. 

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

 

Galatasaray ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında karşılaşacak. Galatasaray'ın sahası Türk Telekom Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 21:00'da oynanacak. Galatasaray - Fenerbahçe müsabakası Bein Sports ekranlarında canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Linnes, Serdar, Ozan, Ömer, Donk, Ndiaye, Onyekuru, Belhanda, Rodrigues, Eren Derdiyok

Fenerbahçe: Harun, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Jailson, Reyes, Eljif, Benzia, Ayew, Soldado

Galatasaray Fenerbahçe

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇINI VEREN YABANCI KANALLAR

beIN SPORTS 1, A Sport, netspor, Justin TV, beIN Sports France 2 / HD beIN Sports MENA HD 8, Justin TV, beIN SPORTS 2, A Sport beIN Sports France 2 / HD, 1TV (georgia) 5 SPORT SD / 5 SPORT HD AzTV (azerbaijan) beIN Sports España / HD beIN Sports MENA HD 1 beIN Sports MENA HD 11 beIN Sports MENA HD 17 BT Sport 2 / HD bTV Action / HD Canal France / HD Canal Poland / HD Canal Sport 2 Afrique Club RTL Cosmote Sport 2 HD Dolce Sport 1 / HD Dolce Sport 5 ERT 1,Bein Sports France 2, A+ Sport, Bein Sports max 4 hd, E5Haber HD, SportKlub 3 Crotia, SportKlub 3 Serbia, SportKlub 3 Slovenia.

GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİSİ ŞİFRESİZ İZLENEBİLİR Mİ?

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı Digitürk Play üzerinden alınan tek maçlar aracılığı ile internetten canlı izlenebilir. Ancak yasa dışı yollar ile izlenen maçlar suç kapsamına girmektedir.

DERBİYİ KİM YÖNETECEK?

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında yarın Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbiyi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Derbinin dördüncü hakemi ise Özgür Yankaya olacak. 

Fırat Aydınus kariyerinde ilk Galatasaray - Fenerbahçe derbisini 8 Aralık 2007'de Ülker Stadyumu’nda oynanan maçta yönetti. Bu müsabakayı sarı-lacivertliler 2-0 kazandı. Aydınus, bugüne kadar iki takım arasında Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan toplam 9 karşılaşmada düdük çaldı. Söz konusu mücadelelerde Kanarya 4 kez rakibini mağlup ederken, Aslan ise 2 kez sahadan galip ayrıldı. 3 maçta ise kazanan çıkmadı. 

YORUMLAR 1
  • sonuç 5 yıl önce Şikayet Et
    Sıfır 0
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki