Arka Sokaklar 494.bölüm fragmanı: Rıza Baba'yı aklama girişimi başladı!

Arka Sokaklar 493.bölümde; Asayiş Şube Müdürü Rıza Baba, rüşvet çetesi kurmak ve ele başı olmak gerekçesiyle yargılanarak Organize Şube Polis Ekipleri bünyesinde tutuklandı. Arka Sokaklar son bölümde; Gözaltına alınan Rıza Komiser'i kurtarmak hedefiyle kollar sıvandı. İşte, Arka Sokaklar 494.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 09.11.2018 22:35 GÜNCELLEME 09.11.2018 22:35

Arka Sokaklar 493.bölümde; Organize Şube Polis Ekipleri, Asayiş Şube Müdürü Rıza Komiser'in evine ileri sürülen rüşvet çetesi kurmak ve başındaki kişi olmak suçu işlediği iddiasıyla baskın gerçekleştirdiler. Arka Sokaklar son bölümde; polis ekipleri yaptıkları aramalar sonrasında Rıza Baba'nın evinde çantanın içerisinde yüklü miktar para yer almasıyla birlikte tutuklu yargılanarak ceza evine sevk edilmesi sahne oldu. Rıza Baba'nın büyük bir tuzağa düşürüldüğünün farkına varan ve yaşanan olay karşısında neye uğradığını şaşıran ekip arkadaşları vakit kaybetmeden bir an evvel olayı çözerek ve hazırlanan kumpası bozarak, organize suç lideri gerekçesiyle göz altına alınan Rıza Baba'yı kurtarmak hedefiyle faaliyete geçtiler. Rıza Baba'nın hapishaneye girmesinin ardından Organize Şube Polis Ekibinin yeni müdürü olarak daha öncesinden ekipten ayrılan eski dostları Engin Müdür'ün dönmesinin ardından bir nebze de olsa keyifler yerine gelerek Altan'ı serbest bırakan hakimi öldürmek suçuyla da yargılana Rıza Komiser için seferber olmalarının akabinde Arka Sokaklar 494.bölüm fragmanı dört gözle bekleniyor. İşte, polis ekiplerinin hayatı tehlike altında olan Aylin'in kurtarabilmek için tüm güçlerini birleştirdiği Arka Sokaklar 494.bölüm fragmanı yayınlandı.

Arka Sokaklar oyuncu kadrosuna tekrar katılan İlker İnanoğlu kimdir?

ARKA SOKAKLAR 494.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

 

ARKA SOKAKLAR 494.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi güçlü oyuncuların üstlendiği, Kanal D ekranlarının uzun yıllardır sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen projesi Arka Sokaklar 494.bölümüyle 9 Kasım Cuma günü saat 20:00'da ekrana gelecek.

arka sokaklar 494.bölüm fragmanı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar son bölümde; Rıza Baba, rüşvet çetesi kurmaktan dolayı Organize Şube tarafından sorgulanır. Sorgu sırasında evde ele geçen paraların içinde bulunduğu çantayı Özer Müdürden aldığına dair fotoğraflı kanıtla karşılaşır. O çantada Altan ve Halis Komisere ait delillerin olduğunu açık etmemek için karşı bir savunma sunmaz. Özellikle bir suçlama onu şok eder. Altan'ın serbest kalmasını sağlayan hakimi öldürmekle suçlanır.

arka sokaklar son bölüm

Sorgu sonrasında Rıza Baba, tutuklu yargılanmak üzere hapse girer. Ekip ise, bu olayı nasıl çözeceklerinin hesabını yapar. Özellikle Rıza Babanın yerine gelecek müdürü merakla beklerler. Bu müdür hepsinin tanıdığı ve önceden ekiplerinde de bulunan Engin Müdürdür ( İlker İnanoğlu) Herkes onu görmekten dolayı çok mutlu olur. Engin Müdür, Rıza Babanın davasının çözülmesinde onlara umut olur...

arka sokaklar fragmanı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?