Erkenci Kuş 19.bölüm 2.fragmanı: Sanem kampta görünmez kaza geçiriyor!

Erkenci Kuş 18.bölümde; Can, Emre'nin ihanet ederek, masum insanları da dolaplarına alet ederek Aylin'le ortaklık sözleşmesini öğrendi. Erkenci Kuş son bölümde; Can, hayatından tamamen uzaklaşan ve işinden istifa eden Sanem'e karşı hatasını telafi etmek için akla karayı seçti. İşte, Erkenci Kuş 19.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 09.11.2018 22:16 GÜNCELLEME 11.11.2018 12:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Erkenci Kuş 18.bölümde; Sanem, sürprizi hazırlayan esas kişinin Fabri olduğunu bilmeksizin doğum günü partisine katılması ve aldığı hediye elbiseyi kabul edip giymesi üzerine Can'la ettikleri tartışmanın giderek hararetlenmesinin ardından, onun hayatından tamamen uzaklaşma ve ajanstaki işinden de istifa etme kararı aldı. Erkenci Kuş son bölümde; Can, kardeşine ihanet etmekten sakınan ve ortaklık sözleşmesini Emre istediği için Sanem'den çalarak hata ettiğinin farkına varan Leyla'nın sayesinde Emre ve Aylin arasında gerçekleştirilen ortalık sözleşmesini öğrendi. Bunu duyan Can, soluğu kendisine ihanet eden, babasının arkasından dümenler çeviren ve bunun için masum insanları da dolaplarına alet eden Emre'den sert bir şekilde hesap sordu ve ''Benim senin gibi bir kardeşim yok!'' diyerek cümlelerini noktaladı. Öte yandan Can, Sanem'in doğum günü partisi hazırlayan ve hediyeyi alan kişinin kendisi olduğunu düşünerek katıldığını Cey Cey'in ağzından öğrenmesiyle birlikte Sanem'den tüm yaşananlar için içtenlikle özür dileyerek ve istifa dilekçesi verip bundan böyle yoluna bakkal olarak yoluna devam eden Sanem'in ajansa yeniden dönmesi için akla karayı seçerek ikna çalışmasında bulundu. Tüm bunların yanı sıra Can'ın ısrarına daha fazla dayanamayarak ajanstaki yerini tekrardan alan Sanem'in, Fabri'nin kendisine aldığı hediyeyi iade ederek böyle emrivakilerden hiç hoşlanmadığıyla ilgili postayı koyarken, Can'ın ise yaşananların sorumlusu olan Fabri'yi karşısına alıp Sanem'e gösterdiği yakın ilgiden son derece rahatsızlık duyduğunu ve hareketlerine dikkat etmesi gerektiğine yönelik ikazda bulunmasının ardından Erkenci Kuş 19.bölüm fragmanı sabırsızlıkla bekleniyor. İşte, televizyon ekranlarının ilgiyle takip edilen projesi Erkenci Kuş 19.bölüm fragmanı yayınlandı.

ERKENCİ KUŞ 19.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunu; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi isimlerin oluşturduğu Erkenci Kuş 19.bölüm fragmanı yayınlandı.

ERKENCİ KUŞ 19.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ERKENCİ KUŞ 19.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu ve senaryosunu ise Ayşe Kutlu Üner'in kaleme aldığı Erkenci Kuş 19.bölümüyle 10 Kasım Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak. 

erkenci kuş 19.bölüm fragmanı

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Sanem yaşadığı hayal kırıklığıyla iş yerinden istifa eder ve tekrar bakkal Sanem olur. Bu arada Leyla’dan ortaklık belgelerini alan ve Cey Cey den doğum günü olayının aslını öğrenen Can hata yaptığını anlar ve soluğu Sanem de alır. Sanem’i tekrar işe dönmesi için ikna etmeye çalışır. Can’ın çabaları Sanem’i ikna etmeye yeterli olabilecek midir?

YORUMLAR 4
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Demet Özdemir olduğu sürece izlemem
    Cevapla
  • pinar 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok guzel
    Cevapla
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    çok severek ve beğenerek ve merekla izliyorum
    Cevapla
  • osmançık 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok süper çekenler ellerine sağlık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...