Çukur 42.bölüm 2.fragmanı yayında! Çukur son bölüm detayları (Show TV)!

Çukur 41.bölümde; Ersoy'un açığını tespit eden Koçovalılar, Karakuzuları içten çökertme eyleminde bulunarak ham madde hazırlamalarını, teslimatta bulunmalarını önledi. Çukur son bölümde; Celasun, Çeto'dan aldığı talimat sonucu Cumali'nin kafasına silah doğrultup darbe indirdi. İşte, Çukur 42.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 12.11.2018 23:30 GÜNCELLEME 12.11.2018 23:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çukur 41.bölümde; İdris, oğlu Selim Koçovalı'ya geçmişi hakkında çarpıcı itiraflarda bulunup, Meliha'ya nasıl böylesine sevdiğini, bu uğurda ne kadar kendini kaybettiğini ve dünyanın en güzel zaafının kendi başına geldiğini açık açık anlattı. Çukur son bölümde; çok sınırlı bir zaman kala uyuşturucu ham madde imalatı için güvenilir kimyager arayışının ardından faaliyetleri yürütmek üzere yeni bir eleman buldular. Fakat Koçovalıları içten çökertmek üzere onların ham madde imalatı hazırlamasını ve teslimat yapmalarını engellemek amacıyla Karakuzuların kimyagerini ele geçirip verdikleri karışımı ham maddenin yapısını bozabilmek için içerisine atmasını istedi. Koçovalılar tam da bu noktada emellerine ulaşacakken Ersoy son anda kimyageri suç üstü yakalayarak silahla olay yerinde vurdu ve üzerine kimyagerin üzerine yerleştirdiği malla hırsızlık yaptığı iftirasında bulundu. Öte yandan Muhsin ise, üstün güç olduğunu ispatlamak ve göz dağı vermek için İdris'in yolunu kesip dövdürtmesinin ardından, İdris bunun bedelini ödetmek ve haddini bildirmek üzere Emmi ve Selim'i yanına alıp mahallede zorba hareketlerine devam eden Muhsin ve adamlarını meydan dayağına çekti. Bununla birlikte Akşın'ın, Saadet ablasının yaşadığını bebeğinin ise hayatta olduğunu belirten açıklamalarda bulunmasının ardından Vartolu, işin peşini bırakmayarak Saadet'in izini sürse de Mahsun yüzünden amacına gölge düşürdü. Koçovalıların laboratuara baskın düzenleyip Karakuzuların ham maddesine ulaşarak içerisine yerleştirdikleri karışımla teslimatta bulunmalarının önüne geçmelerinin ardından Çukur 42.bölüm fragmanının bir an evvel yayınlanması bekleniyor. İşte, Çeto'dan aldığı emir doğrultusunda Celasun'un, başına buyruk bir şekilde kendi bildiği yoldan ilerleyip onunla iş birliği yapan Cumali'nin başına silah doğrultup darbe indirmeye hazırlanmasının sahne olmasının akabinde Çukur 42.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ÇUKUR 42.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarının kaliteli ve güçlü projelerinden Çukur 42.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

ÇUKUR 42.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 42.bölümüyle 11 Kasım Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Aliço’nun yardımıyla Ersoy’un açığını yakalayan Yamaç, Vartolu’yla da kafa kafaya verip Karakuzulara karşı yeni planlar yapacaktır. Selim’in yıllardır merak ettiği soru, İdris’i geçmişe götürecektir. Baba-oğul arasındaki yüzleşmede İdris, Meliha ile ilgili itiraflarda bulunacak. İkilinin karşı karşıya geleceği an ise merakla beklenecek. Celasun, Ayşe ve Karaca, her yerde Akşın’ı ararken; başına açılan dertler Celasun’u köşeye sıkıştıracak. Sena, Karaca’nın yardım isteğini ve Akşın’la ilgili durumları Yamaç’la paylaşacak. Cumali yine Yamaç’ı dinlemeyip kendi bildiği yoldan giderken Celasun’un kendini içinde bulacağı oyun, Koçovalılar ve Karakuzular arasındaki mücadeleyi etkileyecek. 

YORUMLAR 1
  • Rabiya 5 yıl önce Şikayet Et
    Çukur un filimleri çok güze oyuncu lar çok güzeler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!