Söz 59.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de...

Söz 58.son bölümde; Yavuz'un kanına giren zehir onu bir ölüm kıskacına sokarken, Dragan'ın bu durumu kullanmasına izin vermez. Tim'i korumak için varını yoğunu ortaya koyan Yavuz'un deşifre olması an meselesidir. İşte, nefes kesen son bölümün ardından merakla beklenen Söz 59.bölüm fragmanı...

GİRİŞ 13.11.2018 09:12 GÜNCELLEME 13.11.2018 09:12

Star TV'nin sevilen dizisi Söz 58.bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Söz son bölümde; Dragan’ın verdiği virüsle ölümle burun buruna yaşayacak olan Yavuz, daha bu haberin etkisinden kurtulamadan Tim’e kurulan tuzağı yok etmek için harekete geçmek zorunda kalır. Tim de Behram operasyonunda buldukları izleri takip ederek takasın olacağı noktaya operasyon düzenlemek üzeredir. Yavuz tam bir çıkmaza düşmüştür. Nadya’yı kullanarak Dragan’ı yakalamak üzereyken Tim’le burun buruna gelmek üzeredir. Peki, nefes kesen son bölümün ardından Söz 59.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

SÖZ 59.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZ 59.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Deniz Baysal, Aybüke Pusat ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 59.bölümü ile 12 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

SÖZ 58.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Söz 58.son bölümde; Yavuz bu tuzağı engellemek için Behram’ı Tim’in elinden almak zorundadır. Hem kimliğini saklamak hem de Dragan’ın tehdidini yok etmek zorunda olan Yavuz, Kopuk’la birlikte bu kıskaçtan kurtulmak için tehlikeli bir plan yapar. Tim’i düştüğü hain tuzaktan kurtaran Yavuz bu sefer bir takas yüzünden tekrar Dragan’la yüz yüze gelir. Bu takasın Nadya üzerinden yapılacağını öğrenen Dragan, Nadya’yı kaybetmemek için her şeyi göze alır ve takası engellemek için harekete geçer. Tim de Behram operasyonunda buldukları izleri takip ederek takasın olacağı noktaya operasyon düzenlemek üzeredir. Yavuz tam bir çıkmaza düşmüştür. Nadya’yı kullanarak Dragan’ı yakalamak üzereyken Tim’le burun buruna gelmek üzeredir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...