Yasak Elma 22.bölüm 2.fragmanı yayında: Hira, Alihan'a tuzak mı kurdu?

Yasak Elma 21.bölümde; Zeynep'in, Alihan'ın evlilik teklifi karşısındaki yanıtı evet olurken, Kemal ise hakkındaki tüm gerçekleri Halit'e itiraf etti. Yasak Elma son bölümde; Yıldız ve Halit boşanma raddesine geldiği esnada, sürpriz bir şekilde Yıldız hamile olduğunu öğrendi. İşte, Yasak Elma 22.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 12.11.2018 23:23 GÜNCELLEME 12.11.2018 23:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yasak Elma 21.bölümde; Alihan'ın Zeynep'e aldığı tek taş yüzükle romantik bir evlilik teklifi gerçekleştirmesinin ardından, Zeynep'ten evet yanıtını almasıyla birlikte ikili sürdürecekleri sonsuz mutlu birliktelik için birbirine söz verdi. Yasak Elma son bölümde; Alihan'ın eski defterleri kapatıp geçmişe sünger çeken Zeynep'le yuva kuracağı gerçeğini öğrenen Cem ise artık gitme vaktinin geldiğini ve bundan böyle kalmak için hiçbir nedeninin kalmadığını dile getirerek Zeynep'e buruk bir veda etti. Halit ise Kemal'in gerçek kimliğini itiraf emesi, amacının işle alakalı kesinlikle olmadığını kendisine anlattığı nikah dairesinin önünde fakir diye terk eden, yalnızca bir gün evli kalabildiği eski karısı hikayesinin baş kahramanı Yıldız'ın olduğunu itiraf etti. Öğrendikleri karşısında neye uğradığını şaşıran Halit ise Yıldız'a, bu gerçeği kendisine neden daha önce anlatmadığı ve şimdiye kadar neden sakladığıyla ilgili sert bir şekilde hesap sorarak, arkasından bunca zaman çevirdiği işlere öfkelenerek ve Yıldızın gözünün yaşına bile bakmayarak evliliklerini noktalama kararı aldı. Yıldız ise bu boşanmanın asla gerçekleşmeyeceğini ve kendisine tanınan süre zarfında Halit'i kazanmak için her şeyi yapacağını vurguladı. Halit'in bu Ender'in gönderdiği ihanet fotoğrafıyla eşinin kendisini aldattığını öğrenen Yıldız'ın sinirden deliye dönüp soluğu Halit'in yanında almasının sahne olmasının ardından Yasak Elma 22.bölüm fragmanının ekrana gelmesi sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Yıldız'ın bu kez pes edip Halit'ten boşanacağını haykırmasının hemen ardından aniden düşüp bayılması sonucu hastaneye kaldırılmasıyla birlikte hamile olduğu gerçeğini öğrenmesinin ekrana taşındığı Yasak Elma 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

Yasak Elma oyuncu kadrosundaki beğenilen isim Sevda Erginci kimdir?

 

YASAK ELMA 22.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 22.bölüm fragmanı yayınlandı.

YASAK ELMA 22.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 22.bölümüyle 11 Kasım Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

yasak elma

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Alihan ve Zeynep sonunda hak ettikleri mutluluğu yaşamaya ve ayrıyken kaybettikleri zamanı telafi etmeye karar verirler. Halit, Yıldız’ın tüm gerçeğini öğrenmiş ve deliye dönmüştür. Yıldız artık hem Halit’i, hem de Kemal’i kaybetmiştir. Ender artık kazandığına emindir. Yıldız’ın ise yenilgiyi kabul etmeye hiç niyeti yoktur.

YORUMLAR 1
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    çok severek izliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!