Kemalistler Haber Sitesi kurdu

'Ne AB ne ABD, tam bağımsız Türkiye' ve 'Sözde değil-Özde Kemalistler' sloganı ile yayın hayatına başlayan Türk Kemalistler Haber Sitesi hayli iddialı söylemler içeriyor..

Kemalistler Haber Sitesi kurdu
Kemalistler Haber Sitesi kurdu
GİRİŞ 20.10.2007 15:43 GÜNCELLEME 20.10.2007 15:43
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Göktürk Türktunç'un haberi


Bir çok ünlünün  konuk yazar olarak yazı yazacağı belirtilen Türk Kemalistler Haber sitesi (www.tkhaber.net) yayınına başladı.

ASA Haber grubu tarafından yayın hayatına sokulan ve siteyi ‘ Sözde değil özde Kemalistlerin buluştuğu nokta’ olarak ifade eden yayın yönetmeni A.Selçuk Acunsal, şunları söyledi:

'Ne AB ne ABD, tam bağımsız Türkiye ' diyenler, Dört bir yandan sesimizi duymayanlara, yahut ta duyup duymamazlıktan gelenlere, daha çok köşede haykırabilmek için http://www.tkhaber.net adresli Türk Kemalistler Haber sitesini hizmete soktuk. Ülkemizin ve milletimizin tüm milli menfaatleri ile Cumhuriyet ilkelerini koruyup kollama duygusu ile yola çıkan sitemizde kesinlikle yanlı ve kasıt içerikli haberlere yer vermeyeceğiz.Tabi ki her türlü kesimin haberlerini editor@tkhaber.net ve asahaber@gmail.com adreslerine bekliyoruz”

Siteye, Altemur Kılıç, Arslan Bulut, Bekir Coşkun, Hulki Cevizoğlu, Sadi Somuncuoğlu, Savaş Süzal, Sebahattin Önkibar, Bekir Coşkun ve Vedat Yenerer gibi kalemler konuk yazar olarak siteye yazıları ile destek verirken, A.Selçuk Acunsal, Erdem Akyüz, Neval Kaçar, Tülay Özüerman, Göktürk Tunçtürk, Aysel Ergüney, Handan Zorlu, İnci Doğan, Mahiye Morgül, Makbule Ötüken, Nesrin Türkcan, Nevra Kurtoğlu, Perran Kutlu, Sacide Erçetin, Ülker Eren, Aysel Ergüney, Yüksel Cavlak ve Necla Şener gibi isimler de sürekli yazıları ile haber sitesinde olacaklar.

(www.cafesiyaset.com)

YORUMLAR 16
  • emre ayvaz 16 yıl önce Şikayet Et
    ..... kemalist demekle ne kastediyorsunuz? sizin gibi bedevi zihniyetliler yüzünden üç beş tane capulcuya madara oluyoruz aklınızı basınıza devşirim devşirme sürüsü
    Cevapla
  • Mustafa Bacak 16 yıl önce Şikayet Et
    muhammed (s.a.v.). rabbim halıkım Allah (c.c.) efendim, önderim, amirim resulallah
    Cevapla
  • mehmet evren koçak 16 yıl önce Şikayet Et
    .... Efendim Hz. MUHAMMET,önderim Atatürk\'tür...
    Cevapla
  • Murat Mutmaine 16 yıl önce Şikayet Et
    \"O apaçık olan Kitaba yemin olsun\".Duhan 2. \"Onlardan önce helak ettiğimiz hiçbir memleket iman etmedi.Şimdi bunlar mı iman edecekler?\" Enbiya 6 \" O günnları ve Allahı bırakıpta taptıkları şeyleri diriltecek ve şöyle diyecek ;\"Kullarımı siz mi saptırdınız , yoksa onlar kendilerimi yolu sapıttılar?\" Furkan 17 Allahın ayetleri yeter anlayana...
    Cevapla
  • DeeP DeBRiS 16 yıl önce Şikayet Et
    ATATÜRK\'ün VASİYETİ NEREDE KEMALİSTLER . BOŞ+BOŞ Hepside ATATÜRK\'ün BİR numaralı düşmanalrıdır KEMALİSTler sadece atatürk ismini anarlar başka bişi yok hiçbiride bunun aksini idda edemez diyebilecek en ufak kelamları yoktur çünkü ATATÜRK\'ün V A S İ Y E T İ ni ortaya çıakramayacka kadar korkaktırlar atatürkün can düşmanı inönüye okadar hayrandırlarki HEP İÇLERİNDEN SESSİZCE Keşke inönü, Mustafa Kemalın pozisyonunda olsaydı diye iç geçirenlerdir bunlar bunlar okadar milliyetçidirki uçak fab. kapatım abd den uçak alan vatandaşlardr ANLADINIZ SİZ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler