Ufak Tefek Cinayetler 41.bölüm fragmanı: Herkesin açığı yakalanıyor...

Ufak Tefek Cinayetler 40.bölümde; Arzu'ya feci bir şekilde çarpıp kaçarak ölümüne neden alan araçtaki kişinin kimliği tespit edilmeye başlandı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde, eşinin ölümüyle derinden sarsılan Mehmet yaşanan hadisenin peşini bırakmayarak üzerine gitti. Ufak Tefek Cinayetler 41.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 13.11.2018 17:19 GÜNCELLEME 13.11.2018 17:19

Ufak Tefek Cinayetler 40.bölümde; Burcu'nun başlattığı girişimle Arzu'nun ölümünün ardından topun ağzında olduklarını ve gözlerin kendilerine çevrildiğini vurgulayarak tehlikede ve şüphede olmaları nedeniyle üçlü birlik kurarak güçlerini birleştirdi. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Taylan'la evliliğini kurtarmak için Emre'nin 'evlilik yıl dönümünde bir gün geçireceğiz' teklifini kabul etmek durumunda kalan Pelin, evlilik yıl dönümü gelip çattığında eşi Taylan'ın yanından kaçış planı yapıp soluğu Emre'nin yanında almasıyla birlikte, Emre onun Taylan'dan boşanıp kendisiyle hayatını birleştirmesini çok istediğini ve ayrıca çocuğuna da bakacağını dile getirdi. Arzu'nun olaylı biçimde ölümünün perde arkası araştırılırken, yaşanan vakanın tesadüfen meydana gelmediği ve planlı bir cinayetin işlenmiş olabileceği ihtimali kuvvetlenmeye başladı. Öte yandan Oya ise Kerim'in sahtekar olduğunu öğrenerek, Edip Özmen hakkında aslında hiçbir şeyi bilmediğini, eski öğrencisi olmayıp yollarının kesişmediğini ve bunca zaman boyunca kendisini kandırdığı gerçeğiyle yüzleşti. Bununla birlikte Burcu ise Arzu'nun ölümüyle Mehmet'in hayatında oluşan boşluğu doldurmaya çalışarak, acısını bahane ederek yakınlık kurmaya ve ilgi-alaka göstermeye yeltendi. Son derece zorlu bir süreçten geçen ve adeta korktuğu başına gelen Mehmet, yaşanan bu yürek dayanmayan hadisenin peşini bırakmayarak, bunun bir kaza olmadığını ve eşinin cinayete kurban gittiğini ifade etmesinin ardından Ufak Tefek Cinayetler 41.bölüm fragmanı araştırması son sürat yürütülüyor. Peki, eşi Arzu'nun öldürülmesinin öcünü almak üzere kin ve nefretle bilenen ve olay yerinde Emre'nin kulaklığını bulması sonucunda katilin onun olduğunu düşünen Mehmet'in, 'Karımı öldürdün!' diye haykırarak Emre'yi bıçaklamasının sahne olmasının akabinde Ufak Tefek Cinayetler 41.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

UFAK TEFEK CİNAYETLER 41.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ay Yapım imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in üstlendiği, senaryosunu da Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 41.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 41.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi başarılı isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler 41.bölümüyle 13 Kasım Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında seyircinin karşısına geçecek.

ufak tefek cinayetler 41.bölüm fragmanı

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Arzu’nun katili kim? Arzu öldü, Sarmaşık yasta. Ama bunun basit bir kaza değil de cinayet olduğu kısa sürede anlaşılıyor. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Arzu’nun katili kim? Oya mı, Pelin mi, Burcu mu yoksa Taylan mı? Her birinin Arzu’yu öldürmek için iyi bir nedeni vardı. Arzu’nun ölümünden sonra kadınlar arasında şaşırtıcı bir ittifak kuruluyor. Oya, sonunda Kerim’le ilgili gerçeği öğreniyor. Pelin ve Emre arasında ise işler beklenmedik bir noktaya varıyor.

Arzu’nun Edip’in katili olduğu bir sır olmaktan çıkıyor ve tehlike dalga dalga yayılıyor. Ve bu daha başlangıç! Çünkü artık herkesin birini öldürmek için iyi bir nedeni var. Baş komiser Kemal cinayeti çözmeye her zamankinden daha yakın...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler