Diriliş Ertuğrul 123.bölüm 1. fragmanı!

5.sezonu merakla beklenen ve dün akşam izleyici ile buluşan Diriliş Ertuğrul 123.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezona bomba gibi başlayan Diriliş Ertuğrul'da savaş başlıyor. Platosu yenilenen ve çok sayıda yeni oyuncunun katıldığı Diriliş'in yeni sezonunda , 10 yıl sonrasına atlandı. Ertuğrul Bey Söğüt'e yerleşti.

Diriliş Ertuğrul 123.bölüm 1. fragmanı!
Diriliş Ertuğrul 123.bölüm 1. fragmanı!
GİRİŞ 12.11.2018 13:46 GÜNCELLEME 12.11.2018 13:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 5.sezon 123.bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni sezonu merakla beklenen ve dün akşam izleyici ile buluşan Diriliş Ertuğrul'unda büyük değişiklikler yaşandı. Platosu yenilenen ve çok sayıda yeni oyuncunun katıldığı Diriliş'in yeni sezonunda ,10 yıl sonrasına atlandı. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. "İmanla, adaletle Cihan'a hükmedeceklerin gayri vakti gelmiştir. Söğüt'te kendi hür beyliğimizi ilan edeceğiz" diyen Ertuğrul Bey Osmanlı Devletin'in kuruluş temellerini atıyor.

 

TRT 1 DİRİLİŞ ERTUĞRUL 123.BÖLÜMÜ FRAGMANI

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 123.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı oyuncu kadrosuna İlker Aksum, Hande Soral, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu gibi isimlerin katıldığı Diriliş Ertuğrul 123.bölümü 14 Kasım çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında yerini alacak.

Diriliş Ertuğrul 122.bölümü ne kadar? Reyting sonuçlarında şaşırtan rakam...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Son bölümünde Ertuğrul Bey artık " Aksakallıların üyesi oldu. Aksakallılar Türk'lerin gizli bir örgütüdür ve Yeni Türk devletleri kurulurken çok yardımcı olurlar. Aksakallıları bu sezon bol bol gereceğiz. Ertuğrul Bey'e çok yardım edecekler.

Fragmanda göreceğiniz üzere Ertuğrul Bey, Konya Sarayına gidiyor. Saraya Moğolların hakim olduğunu görüyor. Gizli bir sandıktan bahsediliyor ve herkes bu sandığın peşine takılıyor. Ve Moğollar ile Alpler cenk ediyor.

Bu arada bir Moğol, Alplere yardım ediyor. Bu Moğol eskiden düşman şimdi müttefik olduğu söyleniyor. Bu kişi Ali Buhara Mete'dir Kendisini 4. sezondan hatırlayacaksınız.

Diriliş Ertuğrul 123.Bölüm

Fragmanda Umur Bey'in adamlarının birileri ile cenk ettiğini görüyorsunuz. Cenk ettileri Dragos ve adamları. Düşmanlar burada birbirlerini yiyecek fakat Dragos'un planı Ertuğrul Bey'i devlete karşı kışkırtmaktır. 

"İmanla, adaletle Cihan'a hükmedeceklerin gayri vakti gelmiştir. Söğüt'te kendi hür beyliğimizi ilan edeceğiz" diyen Ertuğrul Bey devletin işinin bittiğinin farkındadır.

YORUMLAR 9
  • Lütfiye 5 yıl önce Şikayet Et
    Trt 1 diriliş Ertuğrul dizisi heyecanla baklememiz karşılığını buldu. Çok beyendik. Yeni oyuncularada başarılar diliyoruz. Özelikle Kimya Gökçe Aytaç Batılı fiziği ilede Evdokya ismiyle özdeşmiş. Büyük başarılar diliyoruz.
    Cevapla
  • mucahıd 5 yıl önce Şikayet Et
    valla.cok.mantıklı kardesım
    Cevapla
  • Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi beğeni ile izliyorum fakat bu hafta daki bölümde sofra da yemek yerken bir anda ozanın türkü söylenmesine geçilmesi hiç hoş değildi......
    Cevapla
  • MURAT 5 yıl önce Şikayet Et
    filimde Ertuğrul Gaziyi oynadığını dışarıda engin altan olduğunu unutmayın
    Cevapla
  • fth 5 yıl önce Şikayet Et
    evet Selçuklu gücünü kaybedince Osmanlı devleti kuruldu Osmanlı devleti gücünü kaybedince cumhuriet ilan edildi hani şu cumhuriyeti sevmeyenlere söylüyorum bunu anladınız mı neyin ne olduğunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş