Bizim Hikaye 47.bölüm fragmanı: Rahmet, hatasını nasıl telafi edecek?

Bizim Hikaye 46.bölümde; Filiz'in avukat Selim'le yakınlaşmasından ötürü öfkeden tamamen kontrolünü kaybeden Barış aşk itirafı gerçekleştirdi. Bizim Hikaye son bölümde; Barış'ın Selim'le sokak ortasında birbirine girmesinin akabinde Filiz Selim'le yeni bir ilişkiye başladı. İşte, Bizim Hikaye 47.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 14.11.2018 16:56 GÜNCELLEME 14.11.2018 16:56

Bizim Hikaye 46.bölümde; Zengin arkadaşları tarafından okulda kendisiyle dalga geçilen Kiraz'ın alıp başını ortalıklardan kaybolmasının ardından imdadına Barış yetişti, hem güvende olmasını sağladı hem de yaşadığı tüm sorunları dinleyip çözüm üretmeye çalıştı. Bizim Hikaye son bölümde; Filiz ise fakir olduğu için alay malzemesi haline getirilen Kirazın ısrarla okula gitmek istemesi ve yaşadığı üzüntünün üzerine soluğu okulda alıp sınıfın ortasına dalarak arkadaşlarına insanlık dersi verse de her şey içinden çıkılamaz bir hal alarak Kiraz'ın arkadaşları onu aşağılamaya devam etti. Öte yandan Barış ve Filiz, ayrılma kararı almalarının ardından medeni bir şekilde arkadaşlıklarına devam etti ve birbirlerine yaklaşmak için can atan ikili Kiraz meselesi bahanesiyle fikir alışverişinde bulundular. Barış, kendisinden her fırsatta yardım isteyen Kiraz için Melek Elibol'a bağlantıları sayesinde ulaştı ve acı bir şekilde ölmek üzere olduğunu öğrendi. Barış tesadüf eseri Filiz'i kendi mahallesinde avukat Selim'le birlikte görmesinin ardından kıskançlıktan kendisini daha fazla tutamayarak raydan çıktı ve Selim'le sokak ortasınd Filiz için birbirleriyle yumruklaşmasının sahne olmasının ardından Bizim Hikaye 47.bölüm fragmanı iple çekiliyor. Peki, aşkından yanıp tutuşan Barış'ın Filiz aşk itirafı gerçekleştirmesi ve Filiz'in de bu ilişkinin artık mümkün olamayacağını yüzüne vurmasıyla birlikte avukat Selim'e şans tanıyarak belirsizliklerden sıyrılıp onunla yeni bir ilişkiye başlama kararı almasının sonrasında Bizim Hikaye 47.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

BİZİM HİKAYE 47.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 47.bölüm fragmanı yayınlandı.

BİZİM HİKAYE 47.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 47.bölümüyle 15 Kasım Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircinin karşısına geçecek.

bizim hikaye 47.bölüm fragmanı

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Kiraz'ın ortalıktan kaybolması herkesi alarma geçirmiş, dört bir koldan yürütülen aramalar sonuç vermedikçe Filiz delirecek noktaya gelmiştir. Bunlardan habersiz olan Barış ise mesafeli de olsa Filiz’le iletişim halinde kalabilmenin rahatlığıyla tüm dikkatini oğlunun sağlığına vermeye çalışmaktadır. Ancak hiç beklemediği anda gelen bir telefon, onun bu kararını ters yüz etmeye yeter. Kiraz'ı içine düştüğü çıkmazdan kurtarma çabası, Filiz’le Barış’ı bir kez daha bir araya getirir. Başlarda sorun olmadığını düşünseler de, kısa sürede aralarındaki mesafeyi korumakta zorlandıklarını fark ederler. İkisinin arasındaki çekim, Selim’le Barış arasında büyük rezalet çıkmasına neden olunca Filiz bu duruma bir dur demesi gerektiğini fark eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...