Diriliş Ertuğrul 123.bölümü TRT 1'den izle! Ertuğrul Bey'e ihanet...

Yeni sezonun ilk bölümüyle izleyenleri şaşırtmayı başaran Diriliş Ertuğrul 123.bölümü yayınlandı. Bağımsızlığını ilan etmek için kritik kararlar alan Ertuğrul bey düşmanlarına boyun eğmiyor. İşte bu haftada nefes kesen bir bölümle gelen olan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm tanıtımı...

Diriliş Ertuğrul 123.bölümü TRT 1'den izle! Ertuğrul Bey'e ihanet...
Diriliş Ertuğrul 123.bölümü TRT 1'den izle! Ertuğrul Bey'e ihanet...
GİRİŞ 16.11.2018 09:37 GÜNCELLEME 16.11.2018 09:37
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul hız kesmeden devam ediyor. Tekden Film tarafından hayata geçirilen, senaryosu ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Diriliş Ertuğrul 123.bölümü yayınlandı. Oyuncu kadrosu, dekoru ve platosunun neredeyse tamamının yenilendiği dizi, yeni sezonunda Ertuğrul Bey’in beyliğini Söğüt’e taşıdıktan sonraki dönemini izleyiciye aktarıyor. Bu bölümde "Anadolu'nun her karışında yatan şehitlerimizin yüzü suyu hürmetine devletimizi kuracağız" diyen Ertuğrul Bey savaş sinyallerini bir kez daha veriyor.

 

 

Diriliş Ertuğrul 124.bölüm fragmanı! Ertuğrul Bey şokta oğlu ölüyor mu?

Ertuğrul bağımsız bir devlet kurma isteğini yüksek sesle dile getirirken, Savcı ile Osman'a büyük bir tuzak kurulduğu görülüyor. Peki Savcı ile Osman tuzaktan nasıl kurtulacak?

 

 

Son bölümünde "Söğüt Anadolu'nun kalbidir, yüreğidir. Biz bu toprakları kılıç akıyla aldık. Alın teriyle mamur ettik. Yüreğimiz hürriyet ve adalet için aktıkça umut kesilmez." diyen Ertuğrul bey yeni düşmanlarına gözdağı veriyor.  Bu bölümde "Anadolu'nun her karışında yatan şehitlerimizin yüzü suyu hürmetine devletimizi kuracağız" diyen Ertuğrul Bey savaş sinyallerini bir kez daha veriyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 123.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DÜNYA GÜNDEMİNE OTURDU!

“Diriliş Ertuğrul” yayınlandığı ilk bölümüyle sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Twitter’da 100bin üstü tweet atılan “Diriliş Ertuğrul” sezonun ilk bölümüyle Türkiye gündeminde birinciliğe otururken dünya gündeminde de beşinci sırada yer aldı.

Dünya üzerinde 85’ten fazla ülkede izleyicisiyle buluşan ve sevenlerinden tam not alan “Diriliş Ertuğrul” dizisi yeni sezon ilk bölümüyle izleyicileri ekrana kitledi. Oyuncu kadrosu, dekoru ve platosunun neredeyse tamamının yenilendiği dizi, yeni sezonunda Ertuğrul Bey’in beyliğini Söğüt’e taşıdıktan sonraki dönemini izleyiciye aktarıyor.

Dragos Diriliş Ertuğrul

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 123.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Osman, Teokles ve kızlarını kurtarmak için vuruşmaya girmiş, vuruşurken İlbilge Hatun tarafından kurtarılarak yaralı bir halde obaya getirilmişti. Ertuğrul yaptırdığı tahkikatlardan sonra bu hadisenin arkasında Dragos isminde birinin olduğunu öğrenmiş ve onun derhal bulunmasını emretmişti. Ertuğrul, obaya gelen Moğol devriye birliğinden Hülagü Han’ın vergileri iki katına çıkardığını öğrenmiş, bu sırada küstahlık yapan komutanın elini kesmiş ve bütün meseleleri çözmek üzere Konya’ya doğru yola çıkmıştı…
 
Ertuğrul ve alpları, eli kesilen Moğol komutanının ağabeyi tarafından tuzağa düşürülmüş ve Ertuğrul, Aksakallılar tarafından kurtarılmıştı. Aksakallıların arasına katılan ve orada bir post sahibi olan Ertuğrul’a, kutlu bir vazife verilecektir. Ertuğrul, Türk devleti ve varlığı için hangi mühim vazifeyi üstlenecektir? Bu vazife uğrunda neler yapacak? Ve Bu yolda hangi zorluklarla karşılaşacaktır?
 
Kendini Çobanoğullarından olarak tanıtan ve obada herkes tarafından sevilip sayılan İlbilge’nin aslında vergi toplamakla ve Söğüt’te yurt tutmakla vazifelendirilen Umuroğulları Beyi Umur Bey’in kızı olduğu öğrenilmişti. İlbilge, babası Umur Bey ve alplarıyla obaya gelmiş, Umur Bey ise Ertuğrul’un otağına girmek istemiş fakat Gündüz tarafından boğazına hançer dayanmıştı. İlbilge bu durum karşısında nasıl bir karşılık verecek? Kayılar ve Umuroğulları arasındaki gerilim nereye varacak? Gündüz, boğazına hançer dayadığı Umur Bey’e ne yapacak?
 
Diğer yandan Söğüt’te kendini zangoç kimliğiyle gizleyen fakat bir Hristiyan örgütünün lideri olan Dragos ise Ertuğrul’a karşı gizli faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir.  Adamı olan Teo’yu Ertuğrul’un obasına gönderip Teokles’i öldürmekle vazifelendirmiştir. Teo bu görevi yerine getirebilecek midir? Gizlice görevlendirdiği adamlar sayesinde Gündüz’ü tefecilik tuzağına düşürüp Ertuğrul’un ailesi içinde sarsıntıya yol açan Dragos, şimdi hangi tuzağını devreye sokacaktır?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE KADAR İZLENDİ? REYTİNGDE KAÇINCI OLDU?

7 Kasım tarihinde; ATV'de yayınlanan "Sen Anlat Karadeniz" dizisi 3. sıraya otururken, 1 ve 2 sırada TRT 1'de ekrana gelen "Diriliş Ertuğrul" dizisi yer aldı.

Total'de ise 1.'lik "Diriliş Ertuğrul"un, 2.'lik "Sen Anlat Karadeniz"in, 3'ncülük ise "Diriliş Ertuğrul"un özetinin oldu.

4 sezondur zirveyi kaptırmayan Diriliş Ertuğrul yeni sezonun başlangıç bölümünde de izlenme rekorları kırdı.

YORUMLAR 19
  • kaderil ala 5 yıl önce Şikayet Et
    güzel izliyorum ama cumartesi ye alınsa daha güzel olur
    Cevapla
  • kadrul ala 5 yıl önce Şikayet Et
    güzel izliyorum ama keşke cumartesi ye alınsa olmaz mı
    Cevapla
  • kidmaylojo.monit 5 yıl önce Şikayet Et
    güzel
    Cevapla
  • Hayrettin 5 yıl önce Şikayet Et
    Sağlam film
    Cevapla
  • hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    dizi çokgüzel önemli olan tarihi yaşatmak anlamak engin beyye ve ekibine yakışıyor seviyorum diziyi hiç kaçımıyorm meyve veren agaç taşlanır biz seviyoruz diziyi istemeyen karadeniz filimini izlesin senorya hep aynı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor