Erkenci Kuş 20.bölüm 2.fragmanı! Ajansta yepyeni bir dönem başlıyor...

Erkenci Kuş 19.bölümde; Her ne kadar Sanem'den özür dileyen, hatalı olduğunu dile getiren Can, ona yeniden güvenmesinin ve kalbini açmasının zor olduğunu belirterek arkadaş kalma kararı aldı. Erkenci Kuş son bölümde; Can-Sanem, kıskançlık mücadelesi içinde kendilerini buldu. İşte, Erkenci Kuş 20.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 17.11.2018 16:26 GÜNCELLEME 17.11.2018 16:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Erkenci Kuş 19.bölümde; Beraber asansörde kalan Can ve Sanem güzel bir fırsat yakalayarak ve yaşadıkları büyük bir krizin sonrasında ilk defa birbirlerine açılarak; Can, Sanem'den pişmanlık duygusuyla özür diledi ve kendisini dinlememesi ve inanmaması nedeniyle hatalı olduğunun özellikle altını çizdi. Erkenci Kuş son bölümde; Can'ın, aralarında her ne yaşanmış olursa olsun tüm mevzuları ardında bırakarak ve geçmişlerine bir sünger çekmek istediğini vurgulamasıyla birlikte, Sanem her şeye en başından başlamak istediğini dile getirse de Can, Sanem'e tekrardan güvenmesinin ve kalbini yeniden açmasının zor olduğunu açıklamak durumunda kalarak onunla arkadaş olma kararı aldı. Öte yandan aldıkları kararın arkasından Can'ın evinde keyifli ve eğlenceli bir gece geçiren Sanem'e Can, esasında doğum gününde vermesini planladığı anlam dolu ateş kehribarından kolye hediye etti. Tüm bunların yanı sıra, Can ve Sanem'in birlikte asansörde kaldığını öğrenen Mevkıbe ise soluğu ajansta alarak her ikisini teftişe geldi. Bununla birlikte Fabri'ye çalışmaya gidecek olan Sanem ve Gamze'yle akşam vakit geçirecek olan Can arasında kıskançlık rüzgarları esti, ancak bu planlarını uygulamaya almayan ikili sözde öyleymiş gibi birbirlerine tatlı bir kıskandırma yarışı içerisine girdi. Reklam ajansıyla birlikte toplanıp kamp organizasyonu gerçekleştirildiği esnada bir anda ortalıklardan kaybolan Sanem'in başına görünmez kaza gelip düştüğü derin çukurdan Can onu çekip çıkardı. Emre'nin ise Can'ın karşısına geçip annesinin şirketteki hisseleri kendisine devrettiğinden, bu nedenle birdaha kendisini aska kovamayacağına dair göz dağı vermesinin sonrasında Erkenci Kuş 20.bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Peki, Sanem'in Can'a, ''Sen benimsin, o kadar!'' şeklinde duygusal itirafta bulunmasının akabinde Erkenci Kuş 20.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ERKENCİ KUŞ 20.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunu; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi isimlerin oluşturduğu Erkenci Kuş 20.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ERKENCİ KUŞ 20.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ERKENCİ KUŞ 20.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu ve senaryosunu ise Ayşe Kutlu Üner'in kaleme aldığı Erkenci Kuş 20.bölümüyle 17 Kasım Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak. 

erkenci kuş 20.bölüm fragmanı

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Can’ın evinde Sanem’i bekleyen sürpriz ne olacak? Geç saatlerde kaldıkları asansörden kurtulan Can ve Sanem mecburen Can’ın evine giderler ve geceyi birlikte geçirirler. Can’ın evinde Sanem’i bekleyen sürpriz onu çok mutlu eder. Can ajansın geleceği için çok önemli olan Compass sport için harıl harıl çalışmaya başlar. Kampanyanın en iyi şekilde hazırlanması için tüm ekip Sanem’in yönlendirmesiyle kampa gider. Kampa iki davetsiz misafir daha katılır. Bunlar Gamze ve Fabbri’dir.

YORUMLAR 2
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimdir bu filmin senaristi? İki kere izledim ikisindede güldüm değiştirdim.. Hint filmleri gibi.. Uzun bakışlarr göz göze gelmeler ve zoomm ahahah haa
    Cevapla
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    merhaba 1.bölümden beri çok ama çok severek ve beğenerek izlemekten çok memnum oluyorum...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar