TRT1 Vuslat ilk bölüm (birinci bölüm) bu akşam başlıyor! Oyuncu kadrosu...

Yepyeni dizileriyle yeni sezonda adından söz ettiren TRT1 ekranlarında ekran macerasına başlayacak ve yapımcılığını A23 medyanın üstlendiği Vuslat ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Baş rol koltuğunda Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın oturduğu imkansız aşkların öyküsünden esinlenerek oluşturulan Vuslat oyuncuları, konusu!

TRT1 Vuslat ilk bölüm (birinci bölüm) bu akşam başlıyor! Oyuncu kadrosu...
TRT1 Vuslat ilk bölüm (birinci bölüm) bu akşam başlıyor! Oyuncu kadrosu...
GİRİŞ 07.01.2019 11:14 GÜNCELLEME 07.01.2019 11:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında yeni yayın dönemindeki yerini alarak büyük bir sükse elde etmeyi hedefleyen Vuslat isimli dizi projesi tüm dikkatleri üzerinde toplayan olay örgüsü ve başarılı işlere imza atmış oyuncuları ile izleyici kitlesiyle buluşacak. Leyla ile Mecnun ve Kerim ile Aslı gibi imkansız aşkların öyküsünden esinlenerek senaryosu oluşturulan Vuslat yapımının baş rollerini Kadir Doğulu ve Devrim Özkan gibi yetenekli oyuncular paylaşmaktadır. Peki, A23 Medya imzasıyla ekran macerasına titizlikle seçilen zengin oyuncu kadrosuyla iddialı bir başlangıç yapacak Vuslat ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, projenin hayata geçirilmesi için tüm hazırlıklara hız kesmeden başlanan, dizi tutkunları tarafından şimdiden ilgi odağı haline gelen Vuslat konusu ve oyuncuları...

VUSLAT NE ZAMAN YAYINLANACAK, HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

Yapımcılık koltuğunda Raif İnan ve Uğur Veli'nin oturduğu Vuslat adlı dizi projesinin TRT1 ekranlarında izleyici kitlesini derinden etkileyen senaryosuyla ağırlayacağı belirtildi. Baş rollerini Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın üstlendiği, senaryosunu da Betül Yağsağan'ın kaleme aldığı Vuslat'ın ne zaman ve hangi tarihte yayınlanacağı hususunda dizinin yapımcısı kanadından kesin ve net tarih, gün ve saat bilgisi aktarılarak 7 Ocak Pazartesi akşamı saat 20:00'da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

 

 

 

VUSLAT OYUNCULARI VE KONUSU NEDİR?

Yönetmenliğinde Murat Onbul'un yer aldığı, idari yapımcılığını da Ece Beyter'in üstlendiği, senaryosunun imkansız aşkların öyküsünden esinlenerek oluşturulduğu Vuslat isimli yapımın oyuncu kadrosu açıklandı. Buna göre Vuslat'ın oyuncularını Kadir Doğulu ve Devrim Özkan başta olmak üzere; Ümit Kantarcılar, Mehmet Özgür,  Pelin Uluksar, Özcan Varaylı, Baran Bölükbaşı, Veysel Diker, Gamze Süner Atay, Nurhan Özenen, Hikmet Körmükçü, Murat Karasu, Serra Pirinç, Gözde Kaya, Şeyla Halis, Mehmet Emin Kadıhan , Osman Alkaş, Erdem Akakçe, Sennur Nogaylar gibi başarılı oyuncular oluşturmaktadır. 

TRT1 ekranlarına farklı bir soluk getirecek Vuslat konusu ise; "İyi insan" olmak için çıkılan "aşk yolculuğu"nun serüvenleri üzerine kurgulanan ve insani kavramlardan başlayarak derinleşen bir yapı olmaktadır.

vuslat ne zaman oyuncuları konusu

YORUMLAR 2
  • Pelin 4 yıl önce Şikayet Et
    20. bölüme kadar hepsini izledim tam bir aile dizisi, muhteşem bir yapım
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    dizi harika tek kelimeyle harika.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık