Savaşçı 54.bölüm 2.fragmanı! Kılıç Timi düşmanlarına kök söktürüyor...

Savaşçı 53.bölümde; Kılıç Timi'ne intikam ve nefret duygusuyla bilenen Karon'un talimatı doğrultusunda Lazar ve ekibi Haydar Bozkurt'u kaçırarak rehin aldı. Savaşçı son bölümde; Bir an evvel Yörük Haydar'ı sağ salim kurtarmak için harekete geçen Kılıç Timine komplo düzenlendi. İşte, Savaşçı 54.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 17.11.2018 19:22 GÜNCELLEME 17.11.2018 19:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Savaşçı 53.bölümde; Kaan Bozok tarafından Leyla'nın katledilmesinin ardından bedelini acı bir şekilde ödetmek üzere yenilmez ve güçlü Türk ordusu olan Kılıç Timi'ne esaslı darbe uğratma faaliyetlerine başlayan Karon bu kez Haydar Bozkurt'u hedefine aldı. Savaşçı son bölümde; Karon, Kutalmış Paşa'yı arayarak ekiplerinden Haydar Bozkurt'un ele geçirileceğine dair tehlike sinyallerini verdi ve bu telefon görüşmesinin ardından Karon'un talimatıyla birlikte Lazar ve adamları Haydar Bozkurt'a iğne vurarak kaçırma eylemini gerçekleştirdi. Yörük Haydar hakkında en son gelişmelerin bilgisine ulaşan Kılıç Timi hiç vakit kaybetmeksizin ölümle yaşam arasında ince çizgide olan arkadaşlarını kurtarma operasyonu düzenlediler; ancak aldıkları istihbarat doğrultusunda harekete geçen Kılıç Timi'ne vardıkları mekanda komplo düzenlenerek tuzağa çekildiler. Her ne kadar Yörük Haydar, rehin alındığı Lazar ve adamlarının elinden kaçıp kurtulma hamlesinde bulunsa da, onlar tarafından tekrar yakalanarak vurulması sahne oldu. Tüm bunların yanı sıra kendileri de tehlike çemberinin içinde olan Haydar Bozkurt'un eşi Gökçen ve bebeği, Çiğdem Teğmen ile birlikte güvenliklerinin sağlanması açısından Ankara'ya gitmelerinin ardından Savaşçı 53.bölüm fragmanı araştırması büyük bir heyecan ve merakla birlikte yapılmaya başlandı. Peki, ölümle burun buruna gelen Haydar Bozkurt'u asla kaybetmek istemeyen Kaan Bozok tarafından Selçuk'a verdiği ipi vur emri ile nefeslerin tutulmasının ve Yörük Haydar'ın kurtulup kurtulamayacağının an meselesi olmasının akabinde Savaşçı 53.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

SAVAŞÇI 54.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı, yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 54.bölüm fragmanı yayınlandı.

SAVAŞÇI 54.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin oluşturduğu Savaşçı 54.bölümüyle 18 Kasım Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

savaşçı 54.bölüm fragmanı

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Yüzbaşı Kağan kendisine gelen paketten Karon’un parası çıkınca hemen harekete geçer. General Kutalmış ve Albay Kopuz ise Karon’un Yüzbaşı Haydar’ı kaçırdığını ima ettiği tehdit telefonuyla karşı karşıya kalmışlardır. Kopuz Albay hemen Haydar’a ulaşmaya çalışırken, karargah da alarma geçer. Ancak Haydar’dan bir iz yoktur. Bu arada Lazar ve adamları kaçırdıkları Haydar’la birlikte sınırı geçmeye çalışırlar. Ama Haydar boş durmaz, yaptığı bir planla ellerinden kurtulmaya çalışır. Haydar’ın bu çabası olayların seyrini değiştirirken, Kılıç Timi de Yörük Haydar’ı kurtarmak için zamana karşı yarışmak zorundadır.

YORUMLAR 1
  • Kocaeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Haydar Bozkurtlar ölmez diziyi bozkurt baba için seyrediyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı