Yasak Elma'nın başarılı - yetenekli oyuncusu Onur Tuna kimdir? Hayatı!

Ünlü oyuncu Onur Tuna, Fox TV ekranlarında yayın serüvenini hız kesmeden devam ettiren Yasak Elma adlı dizi projesinin oyuncu kadrosunda yer alarak başarılı performansını sergilemektedir. Göz dolduran oyunculuk yeteneğine sahip Onur Tuna kimdir? Filinta yapımıyla tanınırlık kazanan Onur Tuna aslen nereli, kaç yaşında?

Yasak Elma'nın başarılı - yetenekli oyuncusu Onur Tuna kimdir? Hayatı!
Yasak Elma'nın başarılı - yetenekli oyuncusu Onur Tuna kimdir? Hayatı!
GİRİŞ 12.11.2018 23:41 GÜNCELLEME 12.11.2018 23:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV'de ekran macerasını sürdüren Yasak Elma adlı dizi projesinde baş rol üstlenerek burada Alihan Taşdemir karakterini canlandıran Onur Tuna, 2 Temmuz 1985 tarihinde Çanakkale'de hayata gözlerini açmıştır. Bir dönem İzmir’de dört yıl boyunca model olarak çalışan Onur Tuna, ortaokul eğitimi gördüğü dönemlerden itibaren lisanslı olarak voleybol ve basketbol oynadı. Aslen Çanakkale’li olan Onur Tuna, ortaokul ve lise eğitimi alırken ise tiyatro oyunlarında görev üstlenmiştir. 1,95 boya sahip ve Yasak Elma dizisindeki rol arkadaşı Sevda Erginci ile aralarında 30 cm boy farkı bulunan Onur Tuna, üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi'nin İktisat Fakültesi bölümünden mezuniyetini tamamlamıştır. 

Yasak Elma oyuncu kadrosundaki beğenilen isim Sevda Erginci kimdir?

onur tuna kimdir hayatı

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk alanında gördüğü eğitimini bitiren Yasak Elma oyuncusu Onur Tuna’nın babası matematik öğretmeni, annesi tapu dairesinden emeklidir. Son dönemlerde Yasak Elma yapımının oyuncu kadrosunun yer alarak çok geniş bir hayran kitlesine ulaşan Onur Tuna, 2011 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanan, senaryosunu ise Mahsun Kırmızıgül’ün kaleme aldığı Hayat Devam Ediyor isimli dizi projesinde üstlendiği Siraç Bakırcı rolüyle kamera karşısına ilk kez geçerek oyunculuk alanında tecrübe kazanmıştır. 2014 tarihinde oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek gibi başarılı isimlerin bulunduğu “Bi Küçük Eylül Meselesi” isimli sinema filmi projesinde canlandırdığı Atıl rolüyle kendini gösterme fırsatı bulan Onur Tuna aynı zamanda Ege Üniversitesi Konservatuvarında Sanat Müziği Ses Eğitimi bölümünü de tamamlayarak mezun olmuştur.

onur tuna aslen nereli kaç yaşında

Öte yandan yetmişe yakın şarkısı bulunan başarılı ve yetenekli oyuncu Onur Tuna, 23 Aralık 2014 tarihinde TRT ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşan ve ilk dokuz bölümünün yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı’nın oturduğu Bir Osmanlı Polisiyesi olan “Filinta” isimli dizi projesinde Filinta Mustafa rolüyle geniş bir kitle tarafından bilinirlik kazanmıştır. 2016 ve 2017 tarihleri arasında Show TV ekranlarında yayınlanan Cesur Yürek adlı dizi projesinde Ömer Korkmaz rolünü üstlenen Onur Tuna, şimdilerde Fox TV ekranlarının yüksek izlenme oranlarına ulaşan iddialı dizi projesi Yasak Elma'da oyunculuğunu sürdürmektedir. 

yasak elma onur tuna boyu yaşı

YORUMLAR 1
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    merhaba yasak elmayı 1.bölümden beri çok ama çok severek izliyorumbi tane seni hiç ama hiç sevmiyorum keşke hiç tanımasaydım keşke good bye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş..."
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı