İstanbullu Gelin 62.bölüm fragmanı: Konak yeniden Esma Sultan'ın...

İstanbullu Gelin 61.son bölümde; Boran kardeşler cici babalarını sindirmeye çalışırken, Ülfet'in davetinde boy göstermekten geri durmazlar. Öte yandan hiç beklenmedik anda ortaya çıkan Sedef, Ülfet ve Güneş'in kabusu olur. Peki, nefes kesen son bölümünün ardından, İstanbullu Gelin 62.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 16.11.2018 16:00 GÜNCELLEME 16.11.2018 17:30

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 61.bölüm seyirci ile buluştu. İstanbullu Gelin 61.son bölümde; Esma ve Garip nişanlarının sonrasında kahvaltıda buluşurlar. Boran kardeşler babalarını sindirmek için çalışırken, ihale Fikret'e patlar ve keyifli anlara sahne olur. Boranlar tatlı telaşlar içindeyken, Garip'ten darbe yiyen Ülfet'e asıl vurgun özel davetinde gelecektir. Ülfet'in davetinde buluşacak olan Boranlar ve Garip büyük bir giriş yaparlar. Bu davet ise büyük bit sansasyona sahne olacaktır. Sedef'in geri dönüşü ise muhteşem olacaktır ve Fikret bu fırsatı kaçırmayacaktır. Öte yandan tesadüfen bebeğinin yaşadığını öğrenen Adem ona konakta bir oda hazırlar. Boşanmanın iptal olduğunu öğrenen Dilara, odayı görünce küçük dilini yutacaktır. Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen son bölümün ardından, İstanbullu Gelin 62.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

İSTANBULLU GELİN 62.BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 62.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi isimlerin paylaştığı İstanbullu Gelin 62.bölümü ile 16 Kasım Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İSTANBULLU GELİN 61.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Garip nişanlısı Esma’nın ailesini evinde ağırlamak ister. Fakat bu durum Faruk’un pek hoşuna gitmez ne yapacağını bilememektedir. Süreyya’nın desteği ile Faruk bir kaçış yolu bulur. Dilara, Adem’in boşanmayı geri çektiğini öğrendiği için konağa gider ve Adem’in bebek odası hazırladığını görür. Adem, Dilara’ya karşı olan öfkesini kusar. Senem ile Güneş’in gizli görüşmeleri Akif’in dikkatini çeker ve Akif’e hiç beklemediği bir bilginin yolunu açar. Ülfet ve Güneş, Sedef’i bertaraf ettiklerini düşündükleri noktada Sedef tekrar ortaya çıkarak herkesin dikkatin çekmeyi başarır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...