Çukur 43.bölüm 2.fragmanı: Yamaç'ın kontrolü dışında gelişen olaylar...

Çukur 42.bölümde; Koçovalılar, Karakuzu çetesinin ham madde imal edememesini sağlayıp onları bozguna uğratarak teslimatı yapmalarının önüne set çekti. Çukur son bölümde; Karakuzulara verilen teslimat mühletinin dolmasıyla Vartolu Salih'i can evinden vurarak Saadet'le yüzleştirdi. İşte, Çukur 43.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 19.11.2018 20:04 GÜNCELLEME 19.11.2018 20:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çukur 42.bölümde; Celasun, Cumali'nin kafasına silahını doğrultup tetiğini çekeceği esnada dümenler çevrildiğinin fark eden Karakuzular tarafından silahlı çatışmaya uğramaları ile birlikte Mahsun ve Çeto'nun talimatı doğrultusunda gerçekleştireceği hain planı sekteye uğradı. Çukur son bölümde; Yamaç'ın düzenlediği operasyonla ham maddenin yapısı bozulduğu için teslimatta bulunamayan Karakuzular akla karayı seçerek tekrardan kendilerine belirtilen süre zarfında ham madde imalatı için kolları sıvadılar. Meliha ise İdris'in geçmişte kendine sıktığı ve kalbinde 35 yıl boyunca tuttuğu kurşun emanetini yıllar sonra teslim etti. Çukur'a saldırdıkları bilgisine ulaşan Mahsun ve Çeto, olayın sorumlusu olarak gördükleri Koçovalıların elini kolunu bağlamak ve hareket alanını yok etmek için faaliyetlere başladı. Öte yandan uzun uğraşlar sonucunda mal teslimatında bulunan Karakuzuların, mallarının saflık derecesi ölçüldü ve beklenmedik şekilde istedikleri kalitede olmadığını belirtip kendilerine kaliteli mal ortaya çıkarabilmeleri için çok kısa bir mühlet tanındı. Karakuzulara teslimat için verilen sürenin dolmasıyla birlikte amaçlarını gerçekleştirebilmek için çarpıcı bir girişimde bulunup Vartolu ayaklarına kadar çağırarak bunca zamana kadar öldü zannettiği Saadetle kendisini yüzleştirip can evinden vurmasının akabinde Çukur 43.bölüm fragmanının ekranlara taşınması sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, çatıda düzenlenen operasyonda maskesiyle kendini ele veren Celasun'un çevirdiği dümenleri yüzüne vuran Mahsun ve Çeto'nun, Cumali'yi neden öldüremediğine yönelik sorguya çekmesi ve bunu yapamaması halinde eşi Akşın'ın canıyla onu tehdit etmesinin arkasından Çukur 43.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ÇUKUR 43.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarının kaliteli ve güçlü projelerinden Çukur 43.bölüm fragmanı henüz yayınlandı.

 

 

ÇUKUR 43.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 43.bölümüyle 19 Kasım Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur 43.bölüm fragmanı

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Celasun’un kendisine silah doğrulttuğundan habersiz olan Cumali ile Celasun, Karakuzularla karşı karşıya gelecek ve Çukur’un çatılarında soluksuz bir kovalamaca yaşanacak. Akşın’ı gördükten sonra aileyi yeniden bir araya getirmeye kararlı olan Sena, Yamaç’ı İdris’le buluşturmak için çabalayacak. İdris ve Yamaç’ın karşı karşıya gelmesi ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak. Cumali ise İdris’i görme konusunda tereddütte kalacak. Ersoy’un açığını yakalayan Yamaç, bu kozu kullanmaya devam ederken Çeto’nun Vartolu için yaptığı bir plan, Vartolu’yu zorlu bir karar aşamasına sürükleyecek.

YORUMLAR 1
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    severek izliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı