Yasak Elma 23.bölüm 2.fragmanında çarpıcı tüyo: Hira kendini kaybetti!

Yasak Elma 22.bölümde; Yıldız, Ender'e yaptıklarının bedelini ödetmek, ipleri tamamen koparan Halit'ten boşanmamak için vurucu son hamlesini yaparak hamile olduğu yalanını öne sürdü. Yasak Elma son bölümde; Yıldız'ın emelleri için kullandığı hamilelik yalanı gerçeğe dönüştü. İşte, Yasak Elma 23.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 19.11.2018 19:59 GÜNCELLEME 19.11.2018 19:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yasak Elma 22.bölümde; Yıldız, kaybetme noktasına geldiği Halit'ten ayrılmamak ve Ender'in de yaptıklarının yanına kar kalmaması için işleri akıl almaz bir noktaya getirerek bebek beklediği yalanını ileri sürerek evliliğini kurtarma yöntemine gitti. Yasak Elma son bölümde; Yıldız, çarpıcı planını devreye sokabilmek için öncelikli olarak kuyumcuda mücevherlerini satarak buradan elde ettiği parayla doktorun yardımcısına rüşvette bulunarak hamile olduğu yalanını eşi Halit'e söylemesini istedi. Öte yandan bunu öğrenen Ender her ne kadar sinir krizine tutulsa da Halit ve Yıldız'ın ilişkisini sonlandırmak için asla pes etmeyip bu kez de Yıldız'ın bebeğini kaybetmesi için korkunç bir komplo hazırlamaya koyuldu. Bununla birlikte Yıldız hamilelik yalanından sonra Halit'in ihanetini yediremediğini söylemesi, evden gideceğini ve bebeğini de aldıracağını açıklamasının ardından Halit onun bu hamlelerine engel oldu ve hamileliği sebebiyle evden ayrılamayacağını ve kendisinden de boşanmayacağını dile getirdi. Tüm bunların yanı sıra Ender, Yıldız'ın gerçek kan testlerine ulaşıp aslında söylediği hamilelik yalanıyla herkesi ayakta uyuttuğunu düşünüp durumu anında Halit'e yetiştirdi. Alihan ve Zeynep'in mutlu birlikteliğini hazmedemeyen Hira ise Alihan'ın bindiği uçağa pilotluk ederek ona zor dakikalar yaşatmasının ve hayatını tehlikeye sokmasının arkasından Yasak Elma 23.bölüm fragmanı sorgulaması hız kesmeden yürütülmeye başlandı. Peki, Ender'den duyduklarıyla soluğu Yıldız'ın yanında alan Halit hem tehdit ederek hem de zor kullanarak ondan kan aldırmayla birlikte beklenmedik bir şekilde elde ettikleri sonuçlara göre Yıldız'ın hamilelik yalanının gerçeği dönüşmesinin ardından Yasak Elma 23.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

YASAK ELMA 23.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 23.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YASAK ELMA 23.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 23.bölümüyle 19 Kasım Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

yasak elma 43.bölüm fragmanı

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Alihan ve Zeynep sonunda mutluluklarını doyasıya yaşama şansı yakalamışlarken, Hira’nın dengesizlikleri ve Zerrin’in verdiği tepkilerle uğraşmak zorunda kalırlar. Ender, Yıldız’ın hamile olmasıyla yıkılır. Halit’le yakaladığı şansı tamamen kaybetmek üzeredir. Yıldız ise evliliğinin bitmemesi için çok riskli bir oyun oynuyordur.

YORUMLAR 1
  • Buse 5 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen Yasak Elma dizisini sonlandırmayın bizler onu zevkle izliyoruz özellıkle Alihan ve zeynebi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
CHP'de bir yanda para kulesi bir yanda para saçması! 'Bu değirmenin suyu nereden geliyor?'