Söz 60.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de...

Söz 59.son bölümde; Nadya'yı sorguya alan Yavuz, Dragan'ı tuzağa düşürmeye çalışacak ve bu esnada çok kilit bir bilgi öğrenecektir. Yavuz'a olan ilgisini daha fazla saklayamayan Savcı Derya ise kendisini tehdit eden Dragan'ın gözleri önünde Yavuz'a itirafta bulunacaktır. İşte, Söz 60.bölüm fragmanı detayları...

GİRİŞ 20.11.2018 10:30 GÜNCELLEME 20.11.2018 11:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Star TV'nin sevilen dizisi Söz 59.bölümü seyirci ile buluştu. Söz 59.son bölümde; Nadya’yı teslim alan Yavuz, Dragan’a fırsat vermeden çatışma alanından uzaklaşır. Tim ise o sırada çatışmaya müdahale etmek üzeredir. Yavuz bütün bu kıskaçtan sıyrılmasını bilir çünkü asıl planı o zaman devreye girecektir; Dragan sevgilisini geri almak için Yavuz’un kurduğu tuzağa doğru ilerlemektedir. Dragan, Nisan'ın yeni çizeceği yol haritasının kilit adamı olacaktır. Ama Nadya’yı kaybeden Dragan artık Nisan’a da güvenini yitirmek üzeredir. Dragan’nın emin olduğu tek şey Nadya’nın konuşmayacağıdır. Yavuz’un edindiği bilgiyle harekete geçen Tim Dragan’ı yakalamak için kardeşinin tutulduğu yere baskın düzenler. Dragan kardeşini kurtarmak için canını ortaya koyacaktır. Söz nefes kesen son bölüm finalinde ise Savcı Derya'dan gelen beklenmedik itiraf şok etkisi yaratacaktır. Peki, soluksuz izlenen 59.bölümün ardından Söz 60.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Söz 60.bölümden gelen ilk sahne...

 

SÖZ 60.BÖLÜM FRAGMANI

SÖZ 60.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Deniz Baysal, Aybüke Pusat ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 60.bölümü ile 19 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

SÖZ 59.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nadya’yı teslim alan Yavuz, Dragan’a fırsat vermeden çatışma alanından uzaklaşır. Tim ise o sırada çatışmaya müdahale etmek üzeredir. Yavuz bütün bu kıskaçtan sıyrılmasını bilir çünkü asıl planı o zaman devreye girecektir; Dragan sevgilisini geri alma umuduyla adım adım Yavuz’un kurduğu tuzağa doğru ilerlemektedir.

Yaşanılan başarısızlıklar sonucunda terörü finanse eden güçlerle bir araya gelen Nisan yeni bir yol haritası çizmek istemektedir. Dragan bu yol haritasının kilit adamı olacaktır. Ama Nadya’yı kaybeden Dragan artık Nisan’a da güvenini yitirmek üzeredir.

Dragan’nın emin olduğu tek şey Nadya’nın konuşmayacağıdır. Ama Yavuz onu köşeye sıkıştıracak bilgiyi Nadya’dan almayı başarır. O bilgi Dragan’ın kardeşidir. Yavuz’un edindiği bilgiyle harekete geçen Tim Dragan’ı yakalamak için kardeşinin tutulduğu yere baskın düzenler.  Bu baskın Dragan’ın kendi canı pahasına kardeşinin hayatından vazgeçmek zorunda kalmasıyla bambaşka bir olay zincirini ateşleyecektir.

YORUMLAR 3
  • galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Söz heycanlı
    Cevapla
  • HİLAL 5 yıl önce Şikayet Et
    söz iyi güzel
    Cevapla
  • söz 5 yıl önce Şikayet Et
    Söz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...