Ufak Tefek Cinayetler 42.bölüm 2.fragmanı: Fırtınalı günler yakında...

Ufak Tefek Cinayetler 41.bölümde; Mehmet, Arzu'nun vefatının sorumlusu görerek bıçakladığı Emre'nin suçsuz olduğunu öğrendi, bu kez Oya'nın katil olacağından kuşkulandı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Komiser, şüpheli sıfatıyla herkesin hakkında soruşturma açtı. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 42.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 19.11.2018 19:57 GÜNCELLEME 19.11.2018 19:57

Ufak Tefek Cinayetler 41.bölümde; eşi Arzu'nun cinayete kurban giderek hayatını kaybetmesini hazmedemeyen Mehmet, olayın faili olarak gördüğü Emre'yi gözünü bile kırpmadan bıçaklamasının ardından esasında hiçbir suçunun bulunmadığı bilgisine ulaştı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Emre'nin Mehmet tarafından bıçaklanmasıyla birlikte hayatını kurtarmak üzere çözüm arayışına geçen Pelin, çareye Oya'yı arayıp bulundukları mekana çağırmak durumunda kaldı. Olay yerine intikal eden Oya ise hem Emre'nin hayatının son anda tehlikeye girmesinden kurtararak onu bıçaklayan şahsın Mehmet olduğunu öğrendi hem de geçmişte Oya ve Emre arasında yaşanan ilişkiden haberdar oldu. Diğer taraftan Mehmet'in ise her ne kadar yaşadığı derin bir vicdan azabıyla birlikte Emre'yi öldürdüğü yönünde içini korku, endişe ve huzursuzluk kaplasa da Oya, soluğu Mehmet'in yanında alarak yaşananlardan bizzat haberinin olduğunu ve Emre'nin ise başına hiçbir şeyin gelmediğini söylemesinin üzere bu defa Arzu'nun katilinin Oya olabileceğinden kuşkulanmaya başladı. Tüm bunların yanı sıra Oya'nın cep telefonu üzerindeki konuşma kayıtlarına ulaşan Adil Kerim'in, onun Arzu'nun katili olduğunu bildiğine yönelik göz dağı vermesi ve bundan sonra kendi istekleri doğrultusunda hareket edeceğine yönelik açıkça tehdit etmesinin sonrasında Ufak Tefek Cinayetler 42.bölüm fragmanı araştırması ağırlıklı şekilde gerçekleştirilmeye başlandı. İşte, uzun bir zamandır ortalıklarda bulunmayan Merve'nin izini süren Adil Kerim'in nihayet bulunduğu yere giderek onunla yüzleşmesinin akabinde Ufak Tefek Cinayetler 42.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 42.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ay Yapım imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in üstlendiği, senaryosunu da Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 42.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

UFAK TEFEK CİNAYETLER 42.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi başarılı isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler 42.bölümüyle 20 Kasım Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında seyircinin karşısına geçecek.

ufak tefek cinayetler 42.bölüm fragmanı

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Arzu'nun gizemli ölümü, Sarmaşık sakinlerini dağ evinde buluşturuyor. Görünürde alabildiğine duygusal, masum bir anma buluşması. Mehmet, Arzu'nun intikamını almak için orada. Diğerlerinin de hiç de masum olmayan başka hesapları var. Ancak davetsiz bir misafir ansızın çıkageliyor ve hepsini gafil avlıyor! Bütün suçlar ortalığa saçılıyor. Yaptıkları herşeyin nihayet cezasını çekecekler. Merve'nin özlemiyle yanıp tutuşan Kerim, var gücüyle Merve’yi bulmaya çalışıyor ve yaşadıkları aşktan yola çıkınca buluyor! Hiç vakit kaybetmiyor, kraliçeyle buluşmak için.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi