Bizim Hikaye 48.bölüm 2.fragmanı: Filiz-Barış fena halde yakalanıyor!

Bizim Hikaye 47.bölümde; Filiz, Rahmet'in kendisine söylediği yalan karşısında hayal kırıklığına uğrarken, Fikri ise eşi Meleğin hayatını kaybettiği acısıyla büyük bir yıkıma uğradı. Bizim Hikaye son bölümde; Barış'ın yaşam mücadelesi veren oğlu Savaş'a uygun kalp bulundu. İşte, Bizim Hikaye 48.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 21.11.2018 22:57 GÜNCELLEME 21.11.2018 22:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bizim Hikaye 47.bölümde; Avukat Selim ile birlikte yeni bir ilişkiye yelken açan Filiz, Elibol'lara evlilik yoluna girdiklerini açıkladılar, bunun üzerine Barış'tan ağzı yanan Elibol'lar ise hiç beklemedikleri bu gelişmeyi öğrenmelerinin üzerine hep beraber toplanıp Selim'in çalıştığı ofisi ziyaret ederek gelmişini geçmişini sorguya çektiler. Bizim Hikaye son bölümde; bebeklerini kaybetmenin acısını halen içinden atamayan ve Tufan'ı gördükçe her defasında yüreğindeki yangının alevlendiğinden yakınan Tülay'ın Tufan'ı evden kovması ve üzerine boşanma kararı almasıyla birlikte Tufan ise yakın dostu Barış'tan aldığı tavsiye doğrultusunda Tülay'ı eskisi gibi kendine aşık edebilmek için çözüm önerisi geliştirdi. Filiz, Barış'a da Selim'le birlikte olduğu gerçeğini açıklamasını ardından duyduklarına inanmakta güçlük çeken Barış ise her ne kadar orta yolu bulmak ve çözüm aramak için ona yakarsa da Filiz, karmaşadan yorulduğunu ve iyileşmek için huzur bulmak istediğini dile getirdi. Meleğin annesi ise Fikri'ye komplo hazırlayarak kızının mirasından feragat etmesi için sarhoşken kağıt imzalattı. Barış'ın hayat savaşı veren oğlu Savaş'a uygun kalp bulunurken, Fikri ise eşi Meleğin vefat ettiğini öğrenmesiyle tarifsiz bir acı yaşamasının akabinde Bizim Hikaye 48.bölüm fragmanı büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki Derin'in, Rahmet'in yurt dışında burs imkanı sağlayan yarışmayı kazandığı halde gitmemesi üzerine onu ikna edebilmek için elindeki kozu kullanarak Filiz'e Rahmet'in aslında üniversite öğrencisi olmadığını ve okulun hademesi olarak çalıştığını söylemesinin arkasından Bizim Hikaye 48.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİZİM HİKAYE 48.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 48.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

BİZİM HİKAYE 48.BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

BİZİM HİKAYE 48.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 48.bölümüyle 22 Kasım Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircinin karşısına geçecek.

bizim hikaye 48.bölüm fragmanı

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Filiz’in Selim’le yakınlaştığını gören Barış duygularını kontrol etmekte zorlanmaya başlar. Filiz ise verdiği kararın arkasında durmak için çaba sarf etmektedir. Ancak nereden çıktığı belli olmayan bir şiir ikisinin de duygularını karmakarışık etmeyi başarır. Filiz bu karmaşada kendine bir yol çizmeye çalışırken, Rahmet’in büyük yalanının ortaya çıkmasıyla bir kez daha yıkılır. Bu Rahmet’in tepetaklak yuvarlamaya başlamasına neden olurken, Filiz daha Rahmet’in şokunu üstünden atamadan kendini büyük bir mucizenin ortasında bulur.

YORUMLAR 2
  • özlem 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel bir bölüm ben bu bolumu cok seviyorum
    Cevapla
  • özlem ogmen 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim hikâye çok güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı