Bir Zamanlar Çukurova 11.bölüm 2.fragmanı: Züleyha kaçıyor, Demir ise...

Bir Zamanlar Çukurova 10.son bölümde; aylar sonra Yılmaz'ı karşısında canlı kanlı gören Züleyha ne yapacağını şaşırır. Züleyha'dan duydukları ile öfkeden çılgına dönen Demir Yılmaz'ı vurmak için yola koyulur. Ancak kurşunların hedefi bir başkası olacaktır. İşte, Bir Zamanlar Çukurova 11.yeni bölüm fragmanı...

GİRİŞ 22.11.2018 17:37 GÜNCELLEME 22.11.2018 17:37

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 10.bölümü ile ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova 10.son bölümde; Çukurova'nın tüm seçkinlerinin davetli olduğu davete giyinip kuşanan Demir ve Züleyha karşılarında bir anda Yılmaz'ı görünce adeta şok olurlar. Züleyha Demir tarafından fena kandırıldığını öğrenince yerinde duramaz. Adnan'ın kendi çocuğu olmadığını Demir'e anlatmakta kararlı olan Züleyha'yı Hünkar Hanım durduracaktır. Yılmaz ise Züleyha'nın mesut hayatını görünce Fekeli'nin ağır işleyen planlarını fevri davranarak bozacaktır. Hünkar Züleyha'yı konuşmaması için zor tutar, ancak ip bir yerden sonra kopacaktır. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm finalinde Yılmaz'ı vurmak üzere yola çıkan Demir bir anda onun hedefi olur. Ancak Yılmaz onu çocuğunu babasız bırakmamak için geri döner. Demir hain bir kurşunla onu vuracakken Hünkar bir anda atlar ve Yılmaz'ın kurşununa hedef olur. Peki, vurulan hem Yılmaz hem de Hünkar yaşayacak mı? Bir Zamanlar Çukurova 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 11.BÖLÜM FRAGMANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 11.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 11.bölümü ile 22 Kasım Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 10.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

bir zamanlar çukurova son bölüm

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova'da artık yüzleşme zamanı! Demir, ezeli rakibi Yılmaz'ı hayatından çıkarmaya çalıştıkça, adını daha çok duymaya başlıyor. Çukurova'nın yeni 'bey'i olarak boy gösteren Yılmaz'ın ise tek amacı intikam! Gerçekler açığa çıkıyor! Züleyha, öldü sandığı Yılmaz'ı kanlı canlı karşısında görünce, herkesi şok edecek bir karar verecek! Bu gelişme ise herkesin hayatını yakından etkileyecek. 'Uhuletle ve suhuletle' ilerlemekten yana olan Fekeli, gözü dönen Yılmaz'ın yanlış bir şey yapmasından endişeleniyor. Hünkar'ın yeni planı ne? Oğlunun iyiliği için kurduğu tezgâhın, hayatlarını tehdit etmeye başladığını gören Hünkar, Yılmaz'ı tutamayacaklarının farkında! Demir'in ve soyadlarının zarar görmesinden korkup, yeni planlarla harekete geçiyor!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı