Erkenci Kuş 21.bölüm 2.fragmanı geldi! Can, Sanem'i şaşkınlığa uğrattı!

Erkenci Kuş 20.bölümde; Can-Emre arasındaki şirket krizi yüzünden başlayan husumet Emre'nin trafik kazası geçirip ölümden kıl payı kurtulmasıyla birlikte son buldu. Erkenci Kuş son bölümde; Can'a yaptıklarının bedelini ödetmek isteyen Aylin şirketi batırmak için kolları sıvadı. İşte, Erkenci Kuş 21.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 24.11.2018 19:11 GÜNCELLEME 24.11.2018 19:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Erkenci Kuş 20.bölümde; Sanem, reklam ajansında bir spor firması için yürüttükleri kampanyanın sloganını sürpriz bir şekilde bulmasının beraberinde Deren'in yerine kampanyanın koordinatörlüğünü üstlendi, Deren ise şirkette elde ettiği konumu bundan böyle Sanem'e kaptırma korku ve endişesi içerisine girdi. Erkenci Kuş son bölümde; Ağabeyinin arkasından gizli işler çevirmesiyle onu hayal kırıklığı yaşatan Emre, korkunç bir trafik kazası geçirmesiyle birlikte apar topar kaldırılarak ölümden kıl payı kurtuldu. Emre'nin geçirdiği talihsiz kaza sonrasında Can haberi duyar duymaz soluğu hastanede aldı ve bu sayede iki kardeş aralarındaki husumete bir son vererek her şeyi tatlıya bağladılar. Öte yandan Can ve Emre'nin kardeşlik ilişkisinin bozulmasının baş sorumlusu Aylin ise Emre'nin sağlığını merak edip hastaneye gelmesinin ardından Can'ın sert tepkisiyle ve vurucu sözleriyle karşılaştı. Bu olayın üzerine öfkeden tamamen raydan çıkan, kin ve intikam duygularıyla bilenen Aylin ise, Can'ın şirketteki odasına gizli bir kamera sistemi yerleştirerek spor firması için başlattıkları ve şirkete maddi açıdan çok büyük getiri sağlayacak reklam kampanyasındaki gelişmelerden haberdar olarak kampanyanın tüm bilgilerini çalıp kuyusunu kazmak için harekete geçti. Öte yandan Aylin ile gizli bir ortaklık kuran Fabri ise Sanem'e sözleşme imzalatarak kokusunu alıp bir an evvel üretimine başlanması için onu köşeye sıkıştırmasının akabinde Erkenci Kuş 21.bölüm fragmanı sorgulamaları hız kesmeden devam ediyor. İşte, Sanem ve Can'ın Erkenci Kuş 21.bölüm fragmanı yayınlandı. 

ERKENCİ KUŞ 21.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunu; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi isimlerin oluşturduğu Erkenci Kuş 21.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ERKENCİ KUŞ 21.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu ve senaryosunu ise Ayşe Kutlu Üner'in kaleme aldığı Erkenci Kuş 21.bölümüyle 24 Kasım Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak. 

erkenci kuş 21.bölüm fragmanı

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Sanem kamp gecesi Compass Sport için bazı fikirler ve slogan bulur. Bu fikirleri beğenen Can kampanyanın başına Sanem’i getirir ve birlikte çalışmaya başlarlar. Bu arada kamp dönüşü kaza yapan Emre hastaneye kaldırılır. Bunun haberini alan Can hemen hastaneye gider, Sanem de onu yalnız bırakmaz. Bu kaza, Emre ve Can’ın arasındaki buzları eritmeye başlar. Bu arada ajansa gizli kamera koyan Aylin, kampanya ile ilgili bütün bilgileri çalıp harekete geçer. Aylin bu hareketi ile Can’ı alt edebilecek midir?

YORUMLAR 1
  • ugur 5 yıl önce Şikayet Et
    Derdimiz erkenci kuş!!!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi