Diriliş Ertuğrul 124.bölümü TRT 1'den hemen izle!

"İçimizdeler, yakınlarımızda bir yerdeler" diyen Ertuğrul Bey hainleri arıyor. Yeni bölümü yine heyecan dolu olan Diriliş Ertuğrul 124.bölüm özeti yayınlandı. Peki Diriliş'in bu haftaki bölümünde neler oldu? Oğulları köşeye sıkışan Ertuğrul savaşı başlattı mı? İşte son bölüm hakkında öne çıkanlar...

GİRİŞ 22.11.2018 12:02 GÜNCELLEME 22.11.2018 12:06
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

21 Kasım çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul 124.bölüm özeti yayınlandı. Son bölümün ardından yeni bölümü yine şaşırta Diriliş Ertuğrul 5.sezona bomba gibi başladı. "İçimizdeler, yakınlarımızda bir yerdeler" diyen Ertuğrul Bey yeni bölümde hainleri aradı. Osman'ı ve Savcı'yı kurtarmak için savaş başlatan Ertuğrul "Bizi mezara götürmek isteyen kim varsa indi kazdıkları mezarda yatar" diyerek düşmanlarına korku salıyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 124.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İlbilge Hatun’un babası Umur Bey ile birlikte obaya devletin vergi tahsildarları olarak gelmesiyle, Kayılar ve Umuroğulları arasında büyük bir gerilim doğmuştu. Bunlar yaşanırken, Aksakallıların arasına dahil olan Ertuğrul, içinde devletin sırları olan sandığı Moğollardan geri alma vazifesine atılmıştı. Bu vazifede sandığı Moğolların elinden kurtarmayı başarmış, ancak sandığın anahtarını ele geçirememişti. Anahtarı ele geçirmeleri için Turgut ve Mergen’i vazifelendirmişti. Turgut ve Mergen, gizli sandığın anahtarına ulaşabilecekler mi?
 
Dragos, zangoç kılığında kendini gizlemeye devam ederek Ertuğrul üzerinde türlü oyunlar oynamaya devam etmişti. Kayılar ile Umuroğulları’nı birbirine düşürmek için Umuroğullarının alplarını öldürerek bu suçun Gündüz’ün üzerine kalmasını sağlamıştı. Bununla yetinmeyen Dragos’un Ertuğrul’u oldukça zor durumda bırakacak son tuzağı ne olacak? Kayılar ve Umuroğulları arasında gitgide büyüyen bu gerilim, nereye varacak? Dragos’un adamlarının Umuroğulları alplarına saldırdığı yerde, Osman ve Savcı da vuruşmaya tanık olmuştu.

 

​Dragos’un adamları ise onları fark etmiş ve onların peşine düşmüştü. Osman ve Savcı, Dragos’un adamlarının elinden kurtulabilecek mi? Bu hengâmede sırtından ok yiyen Ataç, güçlükle hana gelmiş ve burada İlbilge ile Gündüz arasında büyük bir gerilim yaşanmıştı. Bu gerilim neticesinde, İlbilge istemeden Ertuğrul’u hançerlemişti. 

Ertuğrul, tüm bu yaşananlara nasıl bir tepki verecek? Üzerine kurulan tuzakların üstesinden gelip obasını ve ailesini muhafaza edebilecek mi?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 124.BÖLÜM 1.FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 124.BÖLÜM 2. FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 124.BÖLÜM NE ZAMAN?

Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu, Ali Buhara Mete’nin aralarında bulunduğu Diriliş Ertuğrul 124.bölümü 21 Kasım çarşamba günü ekranlarda yerini alacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 124.BÖLÜM İLE İLGİLİ TAHMİNLER...

Fragmanın en başında Ertuğrul Bey'in söylediği sözlerden anlıyoruz ki artık Ertuğrul içeride bir hain olduğunu anlıyor. Gece vakti Gündüz Alp zindandan kaçıyor. Büyük ihtimalle burada Zangoç'un hain olduğunu öğrenecek ama Zangoç onu yakalayıp bayıltacak.

Zangoç elinde bir tepsiyle bir odaya girmek istiyor. Birkaç alp onu durduruyor ve tepsinin içinde ne var diyor soruyor. Zangoç burada alpleri öldürebilir ya da kimseyi öldürmeden içeri girer ama Umur Bey ölecek. 

Ertuğrul Bey, Osman'ı kurtarıyor fakat etrafta Savcı gözükmüyor. Savcı esir düşebilir. Eğer düşerse bu Ertuğrul Bey için çok sıkıntı olur. Ertuğrul ve Osman buradaki adamları hallettikten sonra Savcı'yı arayacaklardır. Osman, Ertuprul Bey'e Dragos isminden bahsedecektir ve bir adamı ayağından okla vurduğunu anlatacaktır. 

Ertuğrul Bey Söğüt'teyken veya başka bir yerdeyken bu ayağından vurulmuştur adamı tanıyablir çünkü adam topallıyor olacak. Bu adamı araştırırsa düşmanın kim olduğunu öğrenebilir.

"İçimizdeler, yakınlarımızda bir yerdeler" diyen Ertuğrul Bey yeni bölümde hainleri arıyor. Osman'ı ve Savcı'yı kurtarmak için savaş başlatan Ertuğrul "Bizi mezara götürmek isteyen kim varsa indi kazdıkları mezarda yatar" diyerek düşmanlarına korku salıyor.

YORUMLAR 7
  • salih 5 yıl önce Şikayet Et
    biktik artik , bisede kurtulsak
    Cevapla
  • haydee 5 yıl önce Şikayet Et
    izleme o zaman zorlamı izletiyorlar
    Cevapla
  • yiğido 5 yıl önce Şikayet Et
    zorla mı izletiyorlar sende
    Cevapla
  • halo 5 yıl önce Şikayet Et
    kimse sana silah zoruyla izletmiyor. Elhamdülillah bir sürü kanal var git başka kanal izle...
    Cevapla
  • Gakkoş 5 yıl önce Şikayet Et
    İzleme kardeş zorluyan mı var niye kendini kasıyorsun.
    Cevapla
  • HACİKÖYLÜ 5 yıl önce Şikayet Et
    sana izle diyenmi var ..kardeşim
    Cevapla
  • mad 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu bolumde pek birsey olmiyacak belli oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu