Savaşçı 55.bölüm fragmanı: Haydar Bozkurt'un karşılaştığı büyük sorun!

Savaşçı 54.bölümde; Şehit düşmekten son anda kurtulan ağır yaralı Haydar Bozkurt yaşam mücadelesi içindeyken, Türk askerleri teröristlere bedelini ödetmek için operasyon düzenledi. Savaşçı son bölümde; Kopuz Albay tüm cesaretini-gücünü ortaya koyarak Amerikan askerlerine meydan okudu. Savaşçı 55.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 24.11.2018 19:09 GÜNCELLEME 24.11.2018 19:09

Savaşçı 54.bölümde; Yüzbaşı Kaan'ın, Haydar Bozkurt'un teröristler tarafından asılacağı ipin vurulması talimatını vermesinin ardından Selçuk hem tehlikeli hem de hedefi tutturmanın neredeyse imkansız olduğu mesafede arkadaşının hayatının kurtulması için tetiği çekti. Savaşçı son bölümde; Yörük Haydar'ı ölümden döndürmek üzere kritik bir girişimde bulunan Kılıç Timi, durumunu öğrenmek üzere yaşadıkları şokun da etkisiyle birlikte korku ve panik içerisinde yanına gitti. Bayram ise, şehit düşmekten son anda kurtulan ve ağır yaralı olan Haydar Bozkurt'un hayat savaşını kazanabilmesi için gerekli tüm müdahaleleri vakit kaybetmeden yapmaya koyuldu. Sağlık durumu son derece ciddi olan Haydar Bozkurt'un kurtulabilmesi için acilen karargah aranarak helikopter istendi. Öte yandan Kopuz Albay ise teröristlerin rehin tuttuğu askerini kurtarabilmek için kendi hayatını hiçe sayarak, korkusuzca tavırlar sergileyerek ve tüm gücünü-cesaretini ortaya koyarak Amerikan askerlerinin onu engelleme hamlesine tepki göstererek meydan okudu. Türklerin amerikan engelini aştığının bilgisine ulaşan Karon ise onları alt edebilmek üzere diğer planladığı hain komployu aktif hale getirip Türk askerlerini tehlike çemberine almasının ardından Savaşçı 55.bölüm fragmanı araştırması ağırlıklı bir şekilde gerçekleştirilmeye başlandı. Peki, Haydar Bozkurt'un kurtulması için gerekli helikopterin Amerikalıların bölgelerinden kalkmasına müsaade etmemeleri haberini alan Kutalmış Paşa'nın büyük bir risk alması sonucu hava sahasını aşma emrinde bulunmasının akabinde Savaşçı 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

SAVAŞÇI 55.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı, yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 55.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

SAVAŞÇI 55.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin oluşturduğu Savaşçı 55.bölümüyle 25 Kasım Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

savaşçı 55.bölüm fragmanı

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Kılıç Timi akıllarındaki bu soruyla Haydar’ın yanına koşarken, Albay Kopuz da Türk Birliği askerleriyle birlikte Amerikalı askerlerin engelini aşmak için canını ortaya koyar. Ancak Kılıç Timi ve Kopuz Albay’dan gelen haberler karargahta büyük bir gerilime sebep olur. Kutalmış Paşa yaptığı plan doğrultusunda harekete geçerken zaman gittikçe daralmaktadır. Bu arada Karon boş durmaz, Kılıç Timi’nin içinde bulunduğu durumdan faydalanır ve çevirdiği şeytani oyunla Türkiye’yi uluslararası büyük bir krizin eşiğine sürüklemeyi amaçlar...

 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...