Yasak Elma 24.bölüm fragmanı! Alihan, öc almak için bedel ödeyecek mi?

Yasak Elma 23.bölümde; Yıldız'ın hamile olduğu gerçeğiyle yüzleşen Halit, onun isteğiyle Ender'i tamamen hayatından çıkardı. Yasak Elma son bölümde; Hira'nın tuzağına düşen Alihan kazasız belasız kurtulurken, Ender ise Halit ve Yıldız'ın işini bitirmek için girişimde bulundu. İşte, Yasak Elma 24.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 26.11.2018 09:52 GÜNCELLEME 26.11.2018 09:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yasak Elma 23.bölümde; Hira tarafından tehlikeli oyun hazırlanarak kaçırılan Alihan, olay anında Hira'yı binbir güçlükle etkisiz hale getirip içerisinde bulunduğu uçağın komutasını devralarak kazasız belasız bir şekilde kurtulması sahne oldu. Yasak Elma son bölümde; Yıldız'la evliliği sonlanma aşamasında olan Halit ise Yıldız'a güvenmeyip tekrardan kendi doktoruna yaptırdığı kan testi sonucunda sözünü ettiği hamileliğinin doğru olduğu gerçeğiyle yüzleşti. Bu gerçek sonrasında Halit'in Yıldız'la ilgili tüm olumsuz düşünceleri değişime uğrayarak kendisiyle evliliğini noktalamayacağını, evinde çok iyi şartlar altında hamileliğini sürdüreceğine ve doğacak çocuğuna da en iyi şekilde bakacağı yönünde söz verdi. Öte yandan Yıldız'ın istekleri doğrultusunda hareket ederek Ender'i hayatından olduğu gibi çıkarma kararı aldı ve onu şirketten kovma girişiminde bulundu. Ender ise Halit'in kendisini kapı dışarı etmesinin ardından sinir krizi geçirerek intikam alınacaklar listesine Yıldız'la birlikte bu kez de Halit'i ekleyerek varını yoğunu elinden alma hamlesinde bulunmak üzere harekete geçti. Tüm bunların yanı sıra Halit'e yaptıklarının bedelini acı bir şekilde ödetmek isteyen Ender, Kemal'den bu konu hakkında yardım talep ederek Halit'in şirketinde ayrıntılı bir inceleme başlatması gerektiğini dile getirmesinin sonrasında Yasak Elma 24.bölüm fragmanı araştırma konusu haline getirildi. İşte, Halit hakkında öğrendiği akıl almaz gerçek sonrası Alihan'ın kendini kaybedip raydan çıkarak Halit'in boğazına yapışıp düşman kesildiği ve Ender'in ise Halit'ten öcünü alabilmek üzere Alihan'a evlilik teklifinde bulunduğu Yasak Elma 24.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YASAK ELMA 24.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 24.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

YASAK ELMA 24.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 24.bölümüyle 26 Kasım Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

yasak elma 24.bölüm fragmanı

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Alihan’ın uçağının kaybolması herkesi, en çok da Zeynep’i perişan eder. Bütün umutların tükenmesi artık an meselesidir. Zeynep Alihan’ın olmadığı bir hayatı nasıl yaşayacağını düşünür. Yıldız ise Halit’e oynadığı oyunun gerçek çıkmasının şaşkınlığını üstünden kolayca atar ve gücün artık kendisinde olduğunu herkese göstermeye çalışır.

YORUMLAR 2
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    1.bölümden beri çok ama çok severek izliyorum
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    yasak elma diz,si çok güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Maduro'dan İsrail destekçisi devlet başkanına: Yalaka...
İran'dan operasyon! Füzeler peş peşe havalandı! Yeni görüntüler paylaştılar