Söz 61.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de...

Söz 60.son bölümde; intikam için Derya'nın peşinde olan Dragan, Sami ve arkadaşlarının finanse ettiği yepyeni bir örgüt yapmak için harekete geçer. İlk saldırısını yapan örgüte harekat yapan Tim ölümle burun buruna gelirken, Yavuz ağır yaralanır. Nefes kesen son bölümün ardından Söz 61.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 27.11.2018 09:48 GÜNCELLEME 27.11.2018 09:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Star TV'nin sevilen dizisi Söz 60.bölümü seyirci karşısına çıktı. Söz 60.son bölümde; Dragan Derya'yı tehdit ederek kardeşi için ilaç almayı başarırken onu kurtarmak için peşine düşen Yavuz'a yapacağı uyarı ağızları açık bırakacaktır. Öte yandan saldırıya uğrayan Keşanlı'nın kalbi de o oranda yara almıştır. Dragan'ın içi intikam ateşi ile yanarken, önce ortalığı kana bulayacak sonra da Sami’yle ortak olup örgütün yeniden yükselmesi için var gücüyle çalışmaya başlayacaktır. Dragan artık tek bir amaç için çalışmaktadır: Sami ve arkadaşlarının finanse ettiği, Türkiye’yi parçalara ayıracak yepyeni bir örgüt oluşturmak. Bu örgütün ilk saldırısı Türkiye’nin sınır dışındaki kilit noktalardan birinde oluşturduğu askeri üstür. Tim saldırıyı geri püskürtmek için harekete geçerken, Yavuz ateş altında kalacaktır. Yavuz'u ağır yaralı bulan Derya gördüklerine inanamaz. Peki, soluksuz izlenen Söz 60.bölümün ardından, merakla beklenen Söz 61.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Söz 60.son bölüm detayları...

 

SÖZ 61.BÖLÜM FRAGMANI

SÖZ 61.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 61.bölümü ile 26 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

SÖZ 60.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dragan’ın Derya’ya kurduğu tuzağı son anda fark eden Yavuz, Derya’nın hayatını kurtarmak için peşlerine düşer. Fakat her şey için çok geçtir. Dragan istediğini elde etse de etmese de Derya’yı öldürmek için çoktan hain bir plan yapmıştır. 

Melisa’yı korumak isterken saldırıya uğrayan Keşanlı sadece fiziksel değil kalben de yaralıdır. Vücudundaki yaralar çabucak iyileşse de kalbindeki yara kardeşleri ve komutanı sayesinde iyileşecektir.

Dragan için artık intikam vaktidir. Önce ortalığı kana bulayacak sonra da Sami’yle ortak olup örgütün yeniden yükselmesi için var gücüyle çalışmaya başlayacaktır. Dragan artık tek bir amaç için çalışmaktadır: Sami ve arkadaşlarının finanse ettiği, Türkiye’yi parçalara ayıracak yepyeni bir örgüt oluşturmak…

Bu örgütün ilk saldırısı Türkiye’nin sınır dışındaki kilit noktalardan birinde oluşturduğu askeri üstür. Ama Yavuz bu bilgiye ulaştığında Tim örgütün bu saldırısını püskürtmek için harekete geçer. Fakat üsse saldırmak için günler öncesinden hazırlanan örgütün hain tuzağı onları ölümle burun buruna getirecektir. 

YORUMLAR 8
  • Nihat 5 yıl önce Şikayet Et
    2 fragman on izleme falan verin Yavuz olmasa ben diziye bakmam tək bakma sebebim Yavuz ne yapın edin ölməsin amma
    Cevapla
  • öykü 5 yıl önce Şikayet Et
    bence derya ölsün
    Cevapla
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu fragman niye yayinlanmadi daha
    Cevapla
  • Kerim 5 yıl önce Şikayet Et
    aboo yavuz ölmesin :(((
    Cevapla
  • öykü 5 yıl önce Şikayet Et
    bencede ölmesin çok doğru düşünüyorsun!!!!!!!
    Cevapla
  • sare 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bölüm hemen gelsin lutfen
    Cevapla
  • Yeliz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorum hakkında ne düşünüyorsunuz... söz' ün yeni bölümü 26 kasımda başlayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...