Ufak Tefek Cinayetler 43.bölüm 2.fragmanı: Boşanmaya mani olan isim...

Ufak Tefek Tefek Cinayetler 42.son bölümde; hakkında soruşturma başlatılan Taylan ve Pelin için tehlike çanları çalmaya başladı. Emre, Pelin'i kurtarmak için harekete geçerken, Kerim ise Serhan'ın fişini çekme girişiminde bulundu. Nefes kesen son bölümün akabinde Ufak Tefek Cinayetler 43.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 26.11.2018 09:47 GÜNCELLEME 26.11.2018 09:48

Star TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizi projesi Ufak Tefek Cinayetler 42.bölümü izleyici kitlesini ağırladı. Ufak Tefek Cinayetler 42.son bölümde; Oya hakkında eline büyük koz geçen Kerim bunu kendi lehine kullanmaya başlayarak, rakibi olarak bildiği Serhan'ı alt etme hamlesinde bulundu. Öte yandan Kemal Komiser tarafından şüpheli olarak görülen ve soruşturma açılan Taylan ve Pelin hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Öte yandan Emre ise Pelin'in ceza evine girme riskinden kurtulması için yardım eli uzatırken, Pelin'in Taylan'a olan sevgisi ağır basarak teklifini son anda geri çevirdi. Bununla birlikte Adil Kerim, Merve'nin uzun bir zamandır herkesten uzakta yaşam sürdüğü yeri tespit ederek karşısına geçti. Öte yandan Serhan ise sürpriz bir şekilde Oya'ya evlilik teklifi gerçekleştirerek duygu dolu anlar yaşandı. Peki, pür dikkat takip edilen Ufak Tefek Cinayetler 42.son bölümün arkasından, heyecan içerisinde beklenen Ufak Tefek Cinayetler 43.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Ufak Tefek Cinayetler 42.son bölüm hakkında tüm ayrıntılar...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 43.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ay Yapım imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in üstlendiği, senaryosunu da Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 43.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

UFAK TEFEK CİNAYETLER 43.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi güçlü oyuncuların oluşturduğu Ufak Tefek Cinayetler 43.bölümüyle 27 Kasım Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşacak.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 42.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ufak tefek cinayetler 43.bölüm fragmanı

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Arzu'nun gizemli ölümü, Sarmaşık sakinlerini dağ evinde buluşturuyor. Görünürde alabildiğine duygusal, masum bir anma buluşması. Mehmet, Arzu'nun intikamını almak için orada. Diğerlerinin de hiç de masum olmayan başka hesapları var. Ancak davetsiz bir misafir ansızın çıkageliyor ve hepsini gafil avlıyor! Bütün suçlar ortalığa saçılıyor. Yaptıkları herşeyin nihayet cezasını çekecekler. Merve'nin özlemiyle yanıp tutuşan Kerim, var gücüyle Merve’yi bulmaya çalışıyor ve yaşadıkları aşktan yola çıkınca buluyor! Hiç vakit kaybetmiyor, kraliçeyle buluşmak için.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir