Recep İvedik 6 ne zaman yayınlanacak? Recep İvedik 6 fragmanı ve vizyon tarihi

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın fenomen haline gelen beyaz perde projesi Recep İvedik 6 ne zaman yayınlanacak? Macera dolu yepyeni ve iddialı seriyle sinema tutkunlarını ağırlayacak Recep İvedik 6 fragmanı yayınlandı mı? Seyircisinin filme dair tüm tüyoları, en son gelişmeleri merak ettiği Recep İvedik 6 vizyon tarihi!

Recep İvedik 6 ne zaman yayınlanacak? Recep İvedik 6 fragmanı ve vizyon tarihi
Recep İvedik 6 ne zaman yayınlanacak? Recep İvedik 6 fragmanı ve vizyon tarihi
GİRİŞ 21.11.2018 11:42 GÜNCELLEME 21.11.2018 11:42

Recep İvedik 6 isimli sinema filmi projesine hazırlanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, büyük bir titizlikle hazırlandığı kendi yapımı hakkında tüm tüyoları ve en son gelişmeleri beyaz perde tutkunlarına aktardı. Canlandırdığı karakterle bir bütünlük kazanan ve kendi imzasını taşıyan projesini uzun yıllardır seri halinde sürdüren Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6 ne zaman yayınlanacak? şeklinde sıklıkla sorgulamalarını devam ettiren hayranlarını yakından ilgilendirecek tarih bilgisini duyurdu. Peki, yepyeni seride neler yaşanacağına ilişkin önemli ipuçlarını içerisinde taşıyan Recep İvedik 6 fragmanı yayınlandı mı? İşte, milyonlarca izleyici kitlesinin sinema salonlarına akın etmek üzere nefeslerini tutarak beklediği Recep İvedik 6 vizyon tarihi...

RECEP İVEDİK 6 NE ZAMAN YAYINLANACAK? İŞTE, RECEP İVEDİK 6 VİZYON TARİHİ...

Geniş bir kesimin gönlünde taht kuran başarılı oyuncu Şahan Gökbakar, sinema severleri tüm sürprizleriyle ağırlayacak Recep İvedik 6 serisinin ne zaman yayınlanacağını paylaştı. Şahan Gökbakar'ın açıklamaları doğrultusunda, Recep İvedik 6 vizyon tarihi, 2019 yılının ilk aylarında beyaz perdeye taşınması bekleniyor.

recep ivedik 6 vizyon tarihi

RECEP İVEDİK 6 KONUSU NEDİR? TÜYOLAR, EN SON GELİŞMELER...

Şahan Gökbakar, seyircileri gülmekten kırıp geçirecek yeni sinema projesi Recep İvedik 6 hakkında tüyolar verip en son gelişmeleri açıklayarak Afrika savanalarında çekileceğini ve bir sonraki serisinin ise Afrika veya Uzakdoğu'da geçeceğini paylaştı. Öte yandan izleyici kitlesinin şimdiden iple çektiği Recep İvedik 6 beyaz perde yapımının afişi yayınlanarak, ''Recep'in Yeni Macerası'' şeklinde yazıya yer verilirken, afişte filmin baş rolünü üstlenen simgeleşmiş karakter Recep İvedik'in gömleğinin bir gorilin elinde bulunması ve havada arıza yapan bir uçağın irtifasını kaybetmiş olduğunu yansıtan görsel yayınlandı.

recep ivedik 6 ne zaman yayınlanacak?RECEP İVEDİK 6 FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Recep İvedik 6 fragmanı şu an için yayınlanmadı, ancak paylaşılır paylaşılmaz haberimizin detayındaki yerini alacaktır. Beklemede kalın...

recep ivedik 6 fragmanı yayınlandı mı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi