Kardeş Çocukları ne zaman hangi tarihte başlıyor? Konusu ve oyuncuları!

Gold Film imzasıyla Star TV ekranlarında yeni yayın döneminde yerini alacak Kardeş Çocukları isimli dizi projesine dair ayrıntılar belirlendi. Başrollerini Mehmet Aslantuğ ve Ayça Bingöl'ün üstlendiği Kardeş Çocukları ne zaman hangi tarihte başlayacak? Etkileyici olay örgüsüne sahip Kardeş Çocukları konusu - oyuncuları!

Kardeş Çocukları ne zaman hangi tarihte başlıyor? Konusu ve oyuncuları!
Kardeş Çocukları ne zaman hangi tarihte başlıyor? Konusu ve oyuncuları!
GİRİŞ 23.11.2018 15:37 GÜNCELLEME 23.11.2018 15:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV'de yeni sezonda ekran macerasına atılacak Kardeş Çocukları adlı dizi projesinde birbirinden çok farklı iki ayrı uçta sürdürülen yaşamlar konu olarak işlenerek usta oyuncu kadrosu eşliğinde izleyici kitlesine güçlü bir şekilde aktarılacak. Yayın hayatına giriş yapacak Kardeş Çocukları yapımı çarpıcı olay örgüsü ve sağlam oyuncu kadrosunun yanı sıra dizi projesinin başarısını ve iddiasını konuşturacak hem yönetmen hem de senarist seçimiyle izleyici kitlesinden tam not aldı. Peki, Faruk Teber'in yönetmenliğini üstlendiği, baş rol oyuncularının ise Mehmet Aslantuğ ve Ayça Bingöl olarak açıklandığı, bir an önce yeni yayın döneminde yer alması iple çekilen Kardeş Çocukları ne zaman hangi tarihte başlayacak? İşte, senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı televizyon ekranlarına farklı bir soluk getirecek Kardeş Çocuklar konusu ve oyuncuları...

Vurgun ne zaman hangi tarihte başlıyor? Baş rol oyuncuları netleşti...

KARDEŞ ÇOCUKLARI NE ZAMAN HANGİ TARİHTE BAŞLAYACAK?

Aradan geçen uzun yılların ardından tekrardan kesişen yaşamlarla birlikte hem sırların açığa çıkacağı hem de çarpıcı yüzleşmelerin yaşanacağı Star TV ekranlarında yayınlanacak Kardeş Çocukları dizisinin ne zaman hangi tarihte başlayacağı noktasında yapımcı tarafından henüz kesin bir tarih, gün ve saat bilgisine yer verilmemekle birlikte Aralık ayı itibariyle ekranlarda yer alması bekleniyor. Kardeş Çocukları yayın tarihi duyurulur duyurulmaz haberimizin içeriğinde seyircilere aktarılacaktır. 

KARDEŞ ÇOCUKLARI OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR? İŞTE, KARDEŞ ÇOCUKLARI OYUNCULARI...

Kanal D ekranlarında yeni yayın döneminde büyük bir sükse elde etmeyi bekleyen Kardeş Çocukları adlı dizi projesinin baş rol oyuncuları açıklanarak; televizyon ekranlarına uzun bir süre verdiği aranın ardından tekrardan kamera karşısına geçmeye hazırlanan Mehmet Aslantuğ (Yıldırım Saner) ve Kanal D ekranlarında bir döneme damgasını vuran Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli yapımda başarılı oyunculuk performansı sergileyen Ayça Bingöl (Ümran) olarak belirlendi. Bunların yanı sıra Kardeş Çocukları oyuncu kadrosunun tamamı da açıklanarak; Afra Saraçoğlu (Hayat) ve Nur Fettahoğlu (Ümay) gibi sevilen oyuncuların yer aldığı duyuruldu. 

kardeş çocukları ne zaman hangi tarihte başlayacak

KARDEŞ ÇOCUKLARI KONUSU NEDİR?

Kanal D ekranlarında ekran serüveninde merhaba diyecek Kardeş Çocukları konusu; Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran ve Umay. Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

kardeş çocukları oyuncu kadrosu ve konusu

YORUMLAR 1
  • sinem 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar geç başlayacaksa seyredilmez bizden demesi devam eden diziler var ya onlardan önce başlaması lazım ki seyirci çeksin..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü