UMED 8. Medya Akademisi eğitimlerine başlıyor

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) tarafından yeni nesil iletişimciler yetiştirmek amacıyla sertifikalı UMED Medya Akademisinin 8. Ankara’da açılıyor.

UMED 8. Medya Akademisi eğitimlerine başlıyor
UMED 8. Medya Akademisi eğitimlerine başlıyor
GİRİŞ 23.11.2018 21:32 GÜNCELLEME 23.11.2018 21:32

Mülakatla seçilecek öğrencilerin eğitimlerini UMED üstleniyor. Eğitimler tamamen ücretsiz olarak veriliyor.

Medya Akademisinde, medyada yaşanan değişime, sosyal medyadaki gelişmelere, teknoloji kullanımını etkinleştirmeye yönelik uygulamalı ve sistematik eğitimlerin verilmesi hedefleniyor. Yeni nesil gazetecilik eğitimlerinin verileceği Medya Akademisi alanında uzman ve deneyimli gazeteciler tarafından haber yazım ve teknikleri, televizyon haberciliği, muhabirlik, internet medyası ve editörlüğü, dış habercilik, medya etiği ve foto muhabirliği eğitimleri verilecek.

Medya Akademisinde ayrıca öğrencilerin algı gücünü artırmak, haber kaynağına ulaşma ve olaylara haberci gözüyle bakabilmeleri amacıyla deneyim paylaşımı da yapılacak. Derslere sürekli katılım sağlayan ve başarılı olan öğrencilere 4 haftalık eğitimin sonunda sertifika verilecek.

Ön başvurular 01Aralık günü saat 17.00’e kadar info@umed.com.tr adresine özgeçmiş ile yapılacak. Mülakat tarihleri ise öğrencilere bildirilecek.

UMED daha önce de Ankara, İstanbul ve Diyarbakır’da medya ve sinema akademileri açmıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı