Kızım 11.bölüm 2.fragmanı geldi! Demir ve Öykü'nün hayatı değişecek mi?

Kızım 10.bölümde; Asu, yaşam mücadelesi veren babasından yüklü miktarda para koparabilmek için kızı Öykü'yü almaya yeltendi. Kızım son bölümde; Demir, her şeyi geride bırakıp gitmek üzere olan Candan'a mani olarak Öykü'nün hastalığıyla beraber mücadele etmek için telkinde bulundu. İşte, Kızım 11.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 30.11.2018 13:43 GÜNCELLEME 30.11.2018 13:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kızım 10.bölümde; Demir, Öykü'nün ciddi bir hastalığa yakalandığını öğrenmesinin ardından kızının üzerine şimdi daha da titreyerek, onun tüm isteklerini yerine getirip mutlu olabileceği bir yaşam sunabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Kızım son bölümde; Asu, hastanede ölüm kalım savaşını sürdüren babasının mal varlığını Öykü'ye vereceğini açıklaması üzerine bu servete konabilmek adına kızı Öykü'yü babası Demir'den alma girişiminde bulundu. Öykü hakkındaki yürek burkan gerçekleri duyan ve yüzleştiği ağır durumun üstesinden gelememekten ötürü korku ve endişe duyan Candan, Demir'i ve canından bir parça bildiği Öykü'yü arkasında bırakıp alıp başını gideceği esnada Demir, son anda terk etmesine engel olarak hem kendisinin hem de kızının kendisine ihtiyacı olduğunu açık yüreklilikle ifade ederken, Candan'la birlikte Demir'in en yakın dostu olan Uğur'da acı gerçekler karşısında neye uğradığını şaşırmasının ardından Kızım 11.bölüm fragmanı araştırması başlatıldı. Peki, Demir'in sonsuz desteği sayesinde ev sahibi olan Demir'in, Candan'a ilk kez bu kadar cesaretli ve içten davranarak Öykü'nün hastalığıyla mücadele etmek için yardım istemesinin akabinde Kızım 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KIZIM 11.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği ve senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta'nın oturduğu Med Yapım imzasıyla ekranlara taşınan Kızım 11.bölüm fragmanı yayınlandı.

KIZIM 11.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy'un üstlendiği ve oyuncu kadrosunu ise Serhat Teoman, Sinem Ünsal, Tugay Mercan ve Suna Selen gibi sevilen oyuncuların oluşturduğu Kızım 11.bölümüyle 30 Kasım Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında seyircisini sürpriz sahneleriyle karşılayacak.

kızım son bölüm

KIZIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızım son bölümde; Asu yine Demir ve Öykü'nün kapısını çalar. Şaşkınlıkla kapyı açan Demir, Asu'nun söyledikleri karşısında adeta şok olur; "Öykü ben senin annenim, seni almaya geldim."

Uğur, Demir'e iş buluyor ama her zamanki gibi yine yasak olan korsan taksicilik... Çıktığı işte çocuk sahibi olmayı bekleyen bir çifti hastaneye yetiştiren Demir, çocuklarının ismini Öykü koymalarını istiyor. Candan'ın gideceğini anlayan Demir duygularını artık daha fazla saklayamıyor ve ona ihtiyacı olduğunu itiraf ediyor.

kızım izle

Öykü, okulda tiyatroya katıldığını, Pamuk Prenses olacağını söyleyince, Demir prensin kim olduğunu soruyor. Prensin Mertcan olacağını öğrenen Demir, Öykü'yü prenseslikten vazgeçirmeye çalışıyor.

Demir, Asu'nun ortaya çıkıp Öykü'yü alacağını söylemesinden dolayı endişeli. Asu ve Öykü nereye gidiyor, Asu gerçekten de Öykü'yü Demir'den alacak mı? Tüm bu sorular Kızım'ın 10. bölümünde cevap bulacak.

YORUMLAR 2
  • Keziban 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepinizi çok seviyorum en çok buğra
    Cevapla
  • hihhkgftyfg 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar