Payitaht Abdülhamid 63.bölüm 2.fragmanı: Tutuklama kararı alınıyor...

Payitaht Abdülhamid 62.bölümde; Kendilerine Rusya'da gerçekleştirecekleri kritik bir vazife verilen Halil Halid ve Tatar, başarılı şekilde tamamlayabilmek için canını dişine taktı. Payitaht Abdülhamid son bölümde; düşmanları alt edecek devasa plan devreye geçirildi. İşte, Payitaht Abdülhamid 63.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 30.11.2018 13:43 GÜNCELLEME 30.11.2018 13:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Payitaht Abdülhamid 62.bölümde; Kendisi için çemberin giderek daraldığı ve tehlike çanlarının iyiden iyiye çalmaya başladığı Şivenaz, vakit kaybetmeden Fuat ile birlikte harekete geçerek Abdülhamid'in sonunu getirmeyi hedefledikleri bitirici girişimlerde bulunmaya yeltendiler. Payitaht Abdülhamid son bölümde; Abdülhamid, Osmanlı Devleti'ni çökerterek yerle bir olmasını hain planları arasına alan dış tehdit unsurlarıyla mücadele etmek üzere kolları sıvadı ve bu noktada tüm hassasiyetiyle stratejik biçimde çalışmalarını yürüttü. Rusya bölgesinde gerçekleştirecekleri son derece kritik bir vazife vererek bir an evvel faaliyete geçmelerini talep etmesi üzerine sağ kolu olan Halil Halid ve Tatar bu görevin üstesinden gelebilmek için tüm güçlerini yiğit bir şekilde ortaya koyarak mücadele ettiler. Abdülhamid'e vurucu bir darbe indirmeyi planlayan Fuat ise, onun sadık adamlarını gerçekleştireceği kötü emellerine alet ederek ve onları tuzağa düşürerek kendi tarafına çekmek için uğraş göstermesinin ardından Payitaht Abdülhamid 63.bölüm fragmanı sorgulaması hız kesmeden başlatıldı. Peki, TRT 1 ekranlarında izleyici kitlesini unutulmaz sahneleriyle her cuma akşamı ağırlayan Payitaht Abülhamid 63.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 63.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yeni sezonda (ikinci sezon) oyuncu kadrosuna yepyeni oyuncuların transfer olduğu ve yönetmen koltuğunda ise genç ve ödüllü bir yönetmen olan Emre Konuk'un yer alacağı Payitaht Abdülhamid 63.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

payitaht abdülhamid son bölüm

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 63.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Bülent İnal, Saygın Soysal, Hakan Boyav, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Can Sipahi, Ezgi Eyüboğlu, Selen Öztürk ve Gözde Kaya gibi güçlü isimlerin oluşturduğu Payitaht Abdülhamid 63.bölümüyle 30 Kasım Cuma tarihinde TRT 1 ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

payitaht abdülhamid 63.bölüm fragmanı

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Payitaht Abdülhamid son bölümde; Abdülhamid Rusya’da kurduğu büyük planın sonucunu beklerken,  Halil Halid ve Tatar, Rusya’da canları pahasına Abdülhamid’in verdiği görevi başarmak için uğraşırlar. Şivenaz için ise yolun sonu görünmektedir artık zira Bidar’ın onun hakkında yakaladığı ipuçlarından sonra kurtuluş şansı yoktur. Öte yandan, Naime ve Abdülkadir’in içine çekildikleri tuzağa Seniha da düşer.

payitaht abdülhamid izle

Fuat, Abdülhamid’i yenmek için kendi saltanatına biat edecek adam arayışına girer. Bunun için, Abdülhamid’in sadık adamlarının zaaflarını bulup, onları kendi safına çekmeye çalışacaktır. İlk avı İşkodralı olur! Ancak İşkodralı’nın geçmişte işlediği günahın kefaretini Halil Halid ödemek zorunda kalır.
 
Abdülhamid’in şer ittifakını dağıtmak için yapacağı yeni hamle, Balkanlar üzerinden olacaktır. Fuat ve Şivenaz Abdülhamid’i en güvendiği yerden vurmak isterler… Mehmet Selim iyi niyetinin kurbanı olup Fuatların hain tuzağına düşecek mi? Kapana kısılan Şivenaz’ı neler beklemekte?  İşkodralı Fuat’ın tehdidine rağmen Abdülhamid’e sadık kalabilecek mi? Abdülhamid cihan harbini engellemek için yaptığı siyasette başarılı olabilecek mi?

YORUMLAR 2
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    bu diziyi cok seviyorum . cuma gunleri olsun biranonce diyorum
    Cevapla
  • Abdulhamit 5 yıl önce Şikayet Et
    Taninmadik yüzlerin bu dizilerde oynamasini istiyorum daha gercekci. Hülya avsar bu dizide oynasa ne kadar gercekci gelir? Ha mematide aynisi olmus
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da arka arkaya iki deprem
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar