Arka Sokaklar 497.bölüm fragmanı: Rıza, yeniden ceza evine mi girecek?

Kanal D'de uzun yıllardır ekrana taşınan, cuma akşamlarının değişmeyen tek adresi haline gelen Arka Sokaklar 497.bölümü seyircisini ağırladı. Arka Sokaklar son bölümde; Rıza Komiser'in torunu Leyla'nın çete tarafından kaçırılmasıyla birlikte polis ekipleri harekete geçti. İşte, Arka Sokaklar 497.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 30.11.2018 13:40 GÜNCELLEME 30.11.2018 13:41

Kanal D ekranlarında elde ettiği yüksek reyting oranlarıyla her dönemde adından söz ettiren ve uzun soluklu yayın hayatını tüm hızıyla sürdüren Arka Sokaklar 496.bölümü soluk soluğa takip edilen gelişmelerle izleyici kitlesinin karşısına geçti. Arka Sokaklar son bölümde; Zeyno'yu okuldan almak üzere yanına gittiği esnada kızının kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldığına şahit olan Pınar, her ne kadar ortalığı birbirine katarak çocuğunu kurtarabilmek adına hamlede bulunmaya çalışsa da sonuçsuz kaldı. Büyük bir korku ve panik içerisinde derhal babası Ali'ye durumu bildirmesinin hemen sonrasında polis ekipleri vakit kaybetmeden Pınar'ı maskeli adamların elinden kurtarmak adına harekete geçmesi sahne oldu. Tüm bunların yanı sıra Rıza Komiser'e torununun kaçırıldığı haberini almasıyla birlikte aniden kalp krizi geçirip apar topar hastaneye kaldırılmasının ardından Arka Sokaklar 497.bölüm fragmanı sorgulaması çok geniş bir yelpazede seyirci tarafından hız kesmeden gerçekleştiriliyor. Peki, Mesut'un yapılan bu hain komplonun baş sorumlusu olarak bildiği kişiyle yüzleşmesinin akabinde Arka Sokaklar 497.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ARKA SOKAKLAR 497.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D ekranlarında yayınlanan her bölümü pür dikkat izlenen dizi projesi olan Arka Sokaklar 497.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

arka sokaklar son bölüm

ARKA SOKAKLAR 497.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi güçlü oyuncuların üstlendiği, Kanal D ekranlarının uzun yıllardır sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen projesi Arka Sokaklar 497.bölümüyle 30 Kasım Cuma günü saat 20:00'da ekrana gelecek.

arka sokaklar 497.bölüm fragmanı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar son bölümde; Pınar, Zeyno’yu okuldan almaya gider. Bu sırada maskeli adamlar Zeyno'yu kaçırır. Pınar, feryatlar içinde çocuğunu kurtarmaya çalışır; ancak, elinden bir şey gelmez. Panik olmuş bir halde Ali’yi arar. Rıza Baba torununun kaçırıldığını öğrenince kalp krizi geçirir ve hemen hastaneye kaldırılır. Zeyno, korkmaya başlar. Küçük kızın köy evinden görüntüleri, ekibe gönderilir. Ali görüntüleri izleyince sinir krizi geçirir. Zeyno’yu kaçıranlar silahları istemektedirler.

arka sokaklar izle

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”