Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı neden boşandı? İşte gerçek sebebi...

TV 8 ekranlarının sahibi medya patronu Acun Ilıcalı eşi Şeyma Subaşı'dan boşanıyor mu? Gündeme bomba gibi düşen olayın ardından gözler ikiliye çevrildi. 2017 yılında evlenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın Melisa isimli bir kızları bulunuyor. İşte boşanma süreçlerinden o ayrıntı...

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı neden boşandı? İşte gerçek sebebi...
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı neden boşandı? İşte gerçek sebebi...
GİRİŞ 04.12.2018 17:32 GÜNCELLEME 04.12.2018 17:32
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Var mısın yok musun? adlı yarışma programı ile tanışan Acun Ilıcalı eşi Şeyma Subaşı boşanıyor iddiası gündeme bomba gibi düştü. Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile sekiz yıllık bir birlikteliğin ardından 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Melisa isminde kızları bulunan çiftin boşanma haberleri herkesi şaşırttı. Henüz ikiliden konu hakkında sosyal medyadan bir açıklama gelmezken Acun Ilıcalı, Kanal D.'de yayınlanan 2. Sayfa programının sunucularına yaptığı açıklamada, boşanacakları haberlerini doğruladı.

Şeyma Subaşı kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? (Acun Ilıcalı)


ACUN ILICALI VE ŞEYMA SUBAŞI NEDEN BOŞANIYOR?

TV 8'in patronu Acun Ilıcalı ile sosyal medya fenomeni olan eşi Şeyma Subaşı'nın boşanacakları iddiası sosyal medyayı salladı.

Bir süredir aralarının pek iyi olmadığı ve boşanma konusunu günlerdir aralarında masaya yatırdıkları öğrenilen Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çifti sonunda kararını verdi. İkilinin dün itibariyle dostça ve arkadaşça ayrılma konusunda net bir karara vardıkları ve bu hafta içinde mahkemeye giderek anlaşmalı boşanmayla ayrılacakları belirtilmişti.

 

ADLİYEYE BERABER GELDİ!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, boşanmak için Silivri Adliyesine geldi. Adliyeye birlikte gelen Subaşı ve Ilıcalı'nın neşeli oldukları görüldü.  Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanmak için Silivri Adliyesine geldi. Adliyeye aynı araçla gelen Subaşı ve Ilıcalı gülerek gazetecileri selamladı. 

Şeyma Subaşı Kimdir

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

2008 senesinde katıldığı Miss Turkey yarışması ile magazin dünyasınında dikkatini çekmeyi başaran Şeyma Subaşı yarışmanın ardından bir çok ünlü tasarımcının moda defilelerinde yer almıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı eğitimi alan Şeyma Subaşı Varmısın Yokmusun isimli yarışmaya katılmış yarışmada 60 bin TL ödülün sahibi olmuştur. Ayrıca Yok Böyle Dans isimli yarışma programının kostüm tasarımcısı olarakta çalışan Şeyma Subaşı aslen Samsun doğumludur.

Yarışmalara katıldığı dönemde Acun Ilıcalı ile tanışmıştır. Uzun süreli birlikteliğin ardından 2017 yılında Televizyon dünyasının ünlü ismi Acun Ilıcalı ile evlenmiştir.

Kübra Subaşı ve Ozan Berk Subaşı isimlerinde bir kız birde erkek kardeşi vardır.

Acun Ilıcalı

ACUN'DAN İLK AÇIKLAMA!

“Her evlilikte boşanmada var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı, yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.”

ACUN ILICALI DAHA ÖNCE İKİ KEZ BOŞANDI!

Ilıcalı ve Subaşı'nın Melisa adında bir kız çocukları bulunuyor. Acun Ilıcalı, daha önce de iki kez boşanmıştı. Ilıcalı, 1998 yılında evlendiği Seda Başbuğ'dan 2003 yılında, 2003 yılında evlendiği Zeynep Yılmaz'dan ise 2016 yılında yollarını ayırmıştı. Ünlü televizyoncunun ilk evliliğinden Banu adında bir kızı, ikinci evliliğinden ise Leyla ve Yasemin adında iki kızı daha var.

 

YORUMLAR 31
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğu zaten evlenmeden yapmışlardı
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    simariklik ve para insanliklarini oldurmus
    Cevapla
  • ramanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanın midesi kaldırmıyır
    Cevapla
  • SULTAN 5 yıl önce Şikayet Et
    bunları sanatcı diye örnek alan toplumun vay haline bu ülkeye tek faydaları varmı bilen desin ne aile nede ahlak mefumu bunların defterinde yazmıyor ÇOK YAZIK
    Cevapla
  • lazoğlu samsunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Şeyma Samsunlu olması beni mutlu etti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'