Söz 62.bölüm 2.fragmanı: Yavuz ve Erdem en sevdiklerini toprağa veriyor...

Söz 61.son bölümde; hastanede tedavi altına alınan Yavuz'a suikast düzenleyenler yarım kalan işlerini tamamlamak için geri dönecektir. Söz son bölüm finalinde Erdem Yarbay'ın evine gelen bomba paketi hem eşinin hem de kızının acısıyla onu baş başa bırakacaktır. Peki, soluksuz izlenen Söz 62.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 03.12.2018 13:20 GÜNCELLEME 04.12.2018 17:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Star TV'nin sevilen dizisi Söz 61.bölümü ile ekrana geldi. Söz 61.son bölümde; ağır yaralı olan Yavuz tedavi altına alınırken, yine Sami'nin gönderdiği Tarık'ın saldırısı ile yüz yüzedir. Her ne kadar Derya onu kurtarmak için elinden geleni yapsa da işi o kadar kolay değildir. Tedavi altındayken ambulansla kaçırılan Yavuz'un hayatı tehlikededir. Öte yandan Tim de sınır ötesinde mücadele halindedir ve Aşık ise ağır yaralıdır. Arkadaşları ona yardım ederken yine teröristlerin saldırısı ile karşı karşıya kalırlar. Söz son bölüm finalinde yaşananlar ise büyük acıların sebebi olacaktır. Erdem Yarbay'ın evine gelen paket hem eşinin hem de kızının hayatını tehdit eder. Peki, nefes kesen son bölümün ardından merakla beklenen Söz 62.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

SÖZ 62.BÖLÜM FRAGMANI

SÖZ 62.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 62.bölümü ile 3 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

SÖZ 61.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

söz son bölüm

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hain pusudan ağır yaralı olarak çıkan Yavuz tedavi altındayken, kardeşleri de sınır dışında ölüm kalım mücadelesi vermektedir. Bombanın etkisiyle savrulan aracın altında kalan Aşık’ı kurtarmak isteyen Tim, bu sefer de teröristlerin saldırısına hedef olur. Ama bu saldırıyı püskürtüp üs bölgesini korumak için kardeşleriyle birlikte kendi canlarını da feda etmekten çekinmeyeceklerdir. 

Artık terör örgütünün bütün organizasyonlarından sorumlu hale gelen Dragan örgütün yönetimine katılmadan önce son hamle yaparak Erdem’e gönderdiği bombalı paketle herkese büyük bir acı yaşatacaktır.

Dragan örgütü daha organize bir hale getirip üs bölgesi baskını için hazırlarken, Sami’nin emriyle Tarık yarım bıraktığı işi bitirmek için Yavuz’un peşine düşer. Başından beri Yavuz’un en büyük destekçisi olan Derya onları engellemek için hamle yapsa da Tarık ve adamları ölümle burun buruna olan Yavuz’u çaresiz yakalamak üzeredir.

YORUMLAR 3
  • Necla 5 yıl önce Şikayet Et
    Bilinmeyen yerden gelen paketi şalakca aç bakakaldım denir mi senarist bunu atladı yönetmence uyuyo ama biz bunu doğru bulmadık çok sinir bozucu artık seyretmicez
    Cevapla
  • 5858 5 yıl önce Şikayet Et
    söz güzel
    Cevapla
  • sevda sermez 5 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum ama cumartesi gününe alınsın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Son dakika: Erdoğan 'harekete geçiyoruz' deyip mesajı verdi: Biz 'bitti' demeden bitmez!