Ufak Tefek Cinayetler 44.bölüm fragmanı: Merve yeniden savaş ilan etti!

Ufak Tefek Cinayetler 43.son bölümde; Merve, herkesten habersiz şekilde geri dönerken; dengeleri yerle bir edecek Şebnem Aksak fırtınası esmeye başladı. Oya ve Deniz, Şebnem'in radarına girerken, Merve boşanma işlemlerini başlattı. Sürpriz dolu son bölümün akabinde Ufak Tefek Cinayetler 44.bölüm fragmanı yayınlandı.

Ufak Tefek Cinayetler 44.bölüm fragmanı: Merve yeniden savaş ilan etti!
Ufak Tefek Cinayetler 44.bölüm fragmanı: Merve yeniden savaş ilan etti!
GİRİŞ 01.12.2018 16:25 GÜNCELLEME 01.12.2018 16:26

Star TV ekranlarının gerek kaliteli gerekse başarılı yapımlarından Ufak Tefek Cinayetler 43.bölümü 27 Kasım Salı tarihinde izleyici kitlesine unutulmaz anlar yaşattı. Ufak Tefek Cinayetler 43.son bölümde; belirli bir süredir Sarmaşık hayatından olabildiğince uzakta bir yaşam sürmeye başlayan Merve hem hayatına hem de ilişkisine dair radikal kararlar aldı. Kerim'den aldığı destek sayesinde hiç kimsenin haberi olmaksızın sürpriz bir şekilde yeniden geri döndü ve gençlik zamanlarında Kerim'le beraber güzel anılar biriktirdikleri eve taşındı. Öte yandan Merve, bu kez tüm kararlılığıyla Serhan'dan boşanmak üzere gerekli tüm işlemleri başlattı; ancak kızı Mila konusunda Serhan'la fikir ayrılığına düşerek aralarında velayet savaşı yaşanmasına neden oldu. Merve'nin boşanmak için harekete geçtiğinin bilgisine ulaşan Şebnem Aksak, Sarmaşığa iddialı bir giriş yaparak Oya ve Deniz'i yakın markaja aldı; çıkarları için Merve'nin aldığı bu karar üzerine kontrolü eline almaya çalıştı. Peki, seyircisinin pür dikkat kesildiği son bölümün arkasından, iple çekilen Ufak Tefek Cinayetler 44.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Ufak Tefek Cinayetler 43.son bölüme ilişkin yoğun bir şekilde sorgulanan önemli detaylar...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 44.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ay Yapım imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in üstlendiği, senaryosunu da Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 44.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 44.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi güçlü oyuncuların oluşturduğu Ufak Tefek Cinayetler 44.bölümüyle 4 Aralık Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşacak.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 43.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ufak tefek cinayetler 44.bölüm fragmanı

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Merve geri dönüyor! Ama onu kimsenin bulamayacağı, çok sürprizli bir yere yerleşiyor. Artık Merve'yle Kerim'in hiç kimseye söylemedikleri başka bir sırları daha var. Ve bu yüzden de birbirlerine her zamankinden çok daha yakınlar! Şebnem Aksak, Sarmaşık'a hızlı bir giriş yapıyor ve ortalığı bir anda karıştırıp dengeleri alt üst ediyor. Merve ve Serhan hiç beklemedikleri bir şekilde kendilerini velayet savaşının ortasında buluyor. Bakalım bu vahşi savaşın kazananı kim olacak? Serhan, Oya'yı tehdit eden Kerim'in gözünün yaşına bakmıyor ve ondan çok fena bir intikam alıyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası