Cumhuriyet dolar neden yükselmiyor haberi yapıyor!

Cumhuriyet gazetesi ve bazı internet siteleri doların neden düştüğünü ve niçin yükselmediğini sorgulayan haberler yapmaya başladı.

Cumhuriyet dolar neden yükselmiyor haberi yapıyor!
Cumhuriyet dolar neden yükselmiyor haberi yapıyor!
GİRİŞ 29.11.2018 17:09 GÜNCELLEME 30.11.2018 00:20
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Türkiye'ye yapılan ekonomik operasyonlara ses çıkarmayan ve hatta bu emperyal ambargoyu alkışlayanlar doların çakılmasını kendilerine dert ettiler. 

 

 

7 LİRADAN DOLAR ALIP 10 LİRA OLMASINI MI BEKLEDİLER

Başta Cumhuriyet gazetesi ve Duvar internet sitesi doların neden düştüğünü ve neden çıkmadığına dair haberler yapmaya ve köşe yazmaya başladı. ABD'nin ve bazı para spekülatörlerinin ekonomik operasyonuna sevinenler şimdiyse 7 liradan dolar alıp 10 lira olmasını bekleyenlerin hezeyanında boğuluyorlar. 

 

BUNUN ADI İHANET

Türkiye aleyhindeki tüm olaylarda borazanlık yapanların Türkiye ekonomisinin iyiye gitmesini hazmedememesi dikkatlerden kaçmadı. 

YORUMLAR 93
  • MUSTAFA 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi niyet aramayınnn
    Cevapla
  • Tarih Gezgini 5 yıl önce Şikayet Et
    işin tuhaf tarafı dolar yükseldiğin,de iktidara Cumhur Başkanımıza saldıran AZGIN AZINLIK kemalist laikler nedense dolar düşünce üç maymunu oynuyorlar oda yetmiyor doların düşmesi içlerine o kadar o kadar dert olmuş oturmuş'ki ÖKÜÜZ gibi bögrüyorlar., sahi bunlar meydanlara çıkıp Mustafa kemal'in Askerleriyiz diyorlardı ama hepsi abd israil ingiliz batı ab ve nato'nun kucağından inmiyorlar
    Cevapla
  • Veysel 5 yıl önce Şikayet Et
    Düşmanı sınır ötelerinde aramayın, bangır bangır bağırıyorlar bak.
    Cevapla
  • Can 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin Muslümanlikla Alakasi yok Bu insanlar Köle Olmus BASKA ÜLKELERE o ülkeler Almanya Amerika ingiltere Emiri ordan Aliyolar
    Cevapla
  • Karakaya.MALATYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Oturun ağlayın,alçak şerefden yoksul mahlukatlar.Bu ülke batarsa hep birlikte batarız,birileri batar diğerleri kurtulur diye bir şey yok Abtal insanlar.Malesef okumuş üniversiteler bitirmişsiniz ama sadece okuryazar olduğunuz dan öteye geçmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?