Ufak Tefek Cinayetler neden ve ne zaman final yapacak? Tarih açıklandı!

Star TV ekranlarında birbirinden çarpıcı hadiselerin sahne olduğu Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ekran macerasını noktalama kararı alarak final yapacağı açıklandı. Yayın hayatını sonlandırmaya hazırlanan Ufak Tefek Cinayetler neden ve ne zaman final yapacak? Sevilen dizi projesi Ufak Tefek Cinayetler final tarihi nedir?

Ufak Tefek Cinayetler neden ve ne zaman final yapacak? Tarih açıklandı!
Ufak Tefek Cinayetler neden ve ne zaman final yapacak? Tarih açıklandı!
GİRİŞ 30.11.2018 22:14 GÜNCELLEME 30.11.2018 22:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında etkileyici ve sürükleyici olay örgüsüyle izleyici kitlesini her Salı akşamı ağırlayan Ufak Tefek Cinayetler adlı dizi projesinin ekran serüvenini sonlandırma kararı alarak final yapacağı duyuruldu. Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer ve Ali Bilgin'in üstlendiği ve senaryosunu da Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler yapımının yayın serüvenini sonlandırarak biteceği gelişmesini Medyatava'dan Birsen Altundaş seyirciye aktardı. Peki, Ay Yapım imzasıyla iddialı senaryosuyla ekranlarda heyecan ve gerilim fırtınası estiren Ufak Tefek Cinayetler neden ve ne zaman final yapacak? Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncuları aynı kadroda buluşturan Ufak Tefek Cinayetler final tarihi nedir, neden bitiyor?

Barış Arduç - Burcu Biricik ilk kez aynı projede! Kuzgun yapımı ne zaman?

UFAK TEFEK CİNAYETLER NEDEN VE NE ZAMAN FİNAL YAPACAK? İŞTE, FİNAL TARİHİ...

Star TV ekranlarında oyuncu kadrosunu zenginleştirerek yeni sezonda yerini alan Ufak Tefek Cinayetler dizi projesi reyting oranlarında son dönemlerde büyük bir düşüş yaşadı. Oyuncu kadrosunda yer alan bazı isimlerin de diziden eksildiği Ufak Tefek Cinayetler dizisinin final yapacağını haberini Medyatava'dan Birsen Altundaş duyurdu. Elde edilen gelişmeler ışığında, izlenme oranları düşüşe geçen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 2 bölüm sonra yani 45.haftasında ekranlara veda edeceğinin bilgisine ulaşıldı.

 

 

ufak tefek cinayetler neden ve ne zaman final yapacak? ufak tefek cinayetler neden bitiyor, final tarihi

YORUMLAR 1
  • AYŞE YILDIZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bitsin artık saçmalamalar başladı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!