Kadın 43.bölüm 2.fragmanı: Bahar'ın cevapsız soruları yanıt buluyor...

Kadın 42.son bölümde; Arif'in işkenceye maruz kaldığını gören Bahar bunu ona kimin yaptığına anlam vermeye çalışırken Sarp'ın hayatta olduğunu öğrenmesiyle büyük bir çaresizliğe sürüklendi. Kadın son bölümde; Sarp, Şirin'in elinde bulunan kozu yok etmesi için tekrar karşısına çıktı. İşte, Kadın 43.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 11.12.2018 19:02 GÜNCELLEME 11.12.2018 19:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarının geniş bir izleyici kitlesine sahip olan yapımlarından Kadın 42.son bölümüyle 4 Aralık Salı tarihinde yayınlandı. Kadın son bölümde; Arif'in başına gelen korkunç hadise başta Bahar ve Enver olmak üzere herkesin derin üzüntüye kapılmasına sebebiyet verecektir. Arif'in içler acısı haliyle karşılaşan Bahar, ona bunu yapanların sorumlusunun kim olduğunu çözmeye çalışsa da Arif'den herhangi bir yanıt alamaz. Öte yandan Sarp'ın hayatta olduğu gerçeğiyle yüzleşen Bahar'ın içini korku ve endişe kaplamaktadır. Hem bilmediği ve öğrenmesi gereken pek çok şeyin olması hem de çetin geçen yaşam mücadelesiyle boğuşması nedeniyle Sarp'ın aslında yaşadığına ve geri döndüğüne bile sevinememektedir. Sarp ise Şirin'in elinde bulunan fotoğrafları temizlemesi için yeniden karşısına çıkmasının ardından Kadın 43.bölüm fragmanı dört gözle bekleniyor. İşte, Bahar ve Sarp'ın ilişkisine gölge düşürmek isteyen Şirin'in Pırıl'la işbirliği içerisine girmesinin sahne olduğu Kadın 43.bölüm fragmanı yayınlandı.

KADIN 43.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

 

KADIN 43.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Kadın dizisi 43.bölümü ile 11 Aralık Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

KADIN 42.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

kadın 43.bölüm fragmanı

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Arif’in yanına uğrayan Enver, kahvede gördüğü kandan sonra paniğe kapılır ve Arif’in başına kötü bir şey geldiğini düşünür. Çocuklarının Sarp’ın dönmesiyle birlikte sarsıldığına şahit olan Bahar’ın kafası Nisan’ın bir cümlesi ile karışacaktır. Büyük bir pot kıran ve babasının iki çocuğu daha olduğunu öğrenen Nisan bunu Bahar’a söyleyecek mi? Şirin’in elindeki fotoğrafları sildirmek isteyen Sarp ise Şirin’in kapısına dayanır. Sık sık Sarp’ın evine gelmesinden rahatsız olan Enver ise fotoğrafların artık Şirin’de olmadığını söyler. Bahar ile birlikte olma yolundaki tek engeli bu fotoğraflar olarak gören Sarp ne yapacaktır? Bahar’a geri dönecek mi? Arif’e onu çok sevdiğini söyleyen Bahar ise her şeye rağmen Sarp’ı affedebilecek mi?

YORUMLAR 1
  • sami 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok harika bir dizi insanların çaresizliklerini ve dayanma güçlerini ölçen bir dizi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde