Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119.bölüm fragmanı: İzzet raydan çıkıyor...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118.son bölümde; Alparslan'ın mühim bir görevi başarıyla sonuçlandırması beraberinde başına büyük bela açtı. İzzet ve Tuncay ise malların yerini bilen Alparslan'ı ele geçirdi. Heyecanla takip edilen son bölümün akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 11.12.2018 19:05 GÜNCELLEME 11.12.2018 19:05

ATV ekranlarında gerilim seviyesinin zirveye taşıyan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118.son bölümde; Tuncay ve İzzet ikilisi oklarını bu kez Çakırbeylilere yönelterek öc almak ve hedeflerine ulaşmak noktasında vakit kaybetmeden harekete geçti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Alparslan, önemli bir vazifeyi başarıyla nihayete erdirmesiyle birlikte kendisini kin ve intikamla bilenen Tuncay ve İzzet tehlikesi beklemektedir. İzzet, her ne kadar Çakırbeyliler karşısında barış ilan ederek anlaşma gerçekleştirmek niyetinde olduğunu belirtse de, esas amacı onlara vurucu bir kumpas hazırlamaktır. Depoları boşaltan ve malları ele geçiren Alparslan'ın, İzzet ve Tuncay tarafından ele geçirmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119.bölüm fragmanı iple çekiliyor. Peki, İzzet'in diğer taraftan Hızır'ın canına kıymak için kolları sıvayarak suikast planı hazırlamasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, EDHO son bölüm ayrıntıları...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 119.BÖLÜM FRAGMANI

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 119.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinin Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119.bölümü 11 Aralık Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 118.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 119.bölüm fragmanı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Alparslan'ın tüm depoları bir gecede boşaltarak başardığı büyük iş, kısa vadede işlerine yarasa da başlarına gelebilecek belaları önlemeye yetmez. Tuncay'ın hedefi olmaktan kurtulamayan Çakırbeylilerin malları güvende fakat canları tehlikededir. Yenilgiye uğratılan Tuncay'ın üstlerine vermesi gereken bir hesap vardır. Ünal Kaplan, yaşatılan bu mağlubiyetin faturasının Hızır'a kesileceğinin farkındadır. İntikam peşinde koşan düşmanlar ise sadece Hızır'la yetinmeyecek, beraberinde Alparslan'ı da alacaklardır. Çakırbeylilerin diğer bir mağduru İzzet'in önceliği de Alparslan'dan başka kimsenin bilmediği gizli depolardır. O depolara ulaşmak için ağabeyi ve yeğenine işkence edileceğini tahmin eden İlyas'ın elini çabuk tutması gerekmektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!