Hedefim Sensin toplam ne kadar izlendi, gişe rakamları! Ata Demirer...

Senaristliğini ünlü komedyen Ata Demirer'in üstlendiği beyaz perdede seyircisiyle buluşan Hedefim Sensin ne kadar izlendi? Müslüm'ü geride bırakarak sıralamalarda zirveye yerleşen Hedefim Sensin gişe rakamları ve elde ettiği hasılat açıklandı. İşte, sinema projesinin BoxOffice verileri izleyici kitlesiyle paylaşıldı.

Hedefim Sensin toplam ne kadar izlendi, gişe rakamları! Ata Demirer...
Hedefim Sensin toplam ne kadar izlendi, gişe rakamları! Ata Demirer...
GİRİŞ 05.12.2018 14:26 GÜNCELLEME 05.12.2018 14:26

Senaryosunu usta komedyen Ata Demirer'in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü'nün oturduğu Hedefim Sensin isimli komedi dalındaki sinema projesi 30 Kasım 2018 tarihi itibariyle vizyona girdi. Ata Demirer'in baş rolünü canlandırarak seyircilere kahkaha ve eğlence tufanı estirdiği Hedefim Sensin adlı yapımın beyaz perdedeki yerini almasının ardından gişe rakamları ve elde ettiği hasılat duyuruldu. İşte, Müslüm sinema projesini geride bırakarak gişenin lideri olma başarısına kavuşan Hedefim Sensin BoxOffice verileri... 

 

 

hedefim sensin ne kadar izlendi

Yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği, BKM Film imzasıyla beyaz perdeye taşınarak seyircisini ağırlayan Hedefim Sensin, Müslüm adlı sinema projesinin beş hafta boyunca sürdürdüğü liderliğin önüne geçerek zirveye oturdu. Bununla birlikte vizyondaki yerini aldığı ilk günden itibaren büyük bir sükse elde eden Hedefim Sensin, ünlü komedyen Ata Demirer’in Eyvah Eyyvah 3 isimli yapımından bu yana en iyi açılış yapan filmi oldu. Hedefim Sensin gişe rakamları incelenecek olursa; ilk üç günde toplamda 403.158 seyirci tarafından izlendi. Öte yandan Hedefim Sensin elde ettiği hasılat; 5.425.929,00 TL olarak belirtildi.

 

 

ata demirer hedefim sensin boxoffice

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil