Bir Zamanlar Çukurova 14.bölüm fragmanı: Demir-Yılmaz'dan ölümüne savaş!

Bir Zamanlar Çukurova 13.son bölümde; Yılmaz, yeniden yüzleştiği Züleyha'dan öğrendikleri karşısında büsbütün yıkılarak hayal kırıklığına uğruyor. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Züleyha, Demir'i sevemeyeceği gerçeğini açıkça yüzüne vuruyor. İşte, iddialı dizi projesi Bir Zamanlar Çukurova 14.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 13.12.2018 11:44 GÜNCELLEME 13.12.2018 11:44

ATV ekranlarının çarpıcı yapımlarından Bir Zamanlar Çukurova 13.son bölümünde; Yılmaz ve Züleyha ikilisi arasında geçen duygu yüklü dakikalar sahne oldu. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Yılmaz, tekrardan karşısına geçen Züleyha'dan duydukları sonrasında büyük bir yıkım yaşayarak derinden sarsıldı. Diğer taraftan Züleyha ise, Demir'e acı gerçekleri olduğu gibi yüzüne vurarak, onu hiçbir zaman sevemeyeceğini dile getirdi. İçini tarifi mümkün olmayan elem ve ızdırapla kaplayan Demir ise Yılmaz ve Felekeli'yi akıl almaz bir kumpas hazırlamasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 14.bölüm fragmanı sabırsızlık içerisinde bekleniyor. Peki, kin ve intikamla bilenen Yılmaz'ın, Felekeli ve Yılmaz'ın içerisinde yer aldığı binaya saatli bomba yerleştirip canlarına kastetmesinin akabinde Bir Zamanlar Çukurova 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Yılmaz'ın meydana gelen patlamaya uzaktan seyrettiği, Yılmaz ve Felekeli'nin hayatını kaybedip kaybetmeyeceği sorusu akılları kurcalamasının akabinde sevilen dizi projesi hakkında en son gelişmeler...

Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova projesinden ayrıldı mı? Yapımcı...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 14.BÖLÜM FRAGMANI

ATV ekranlarının kısa bir zaman içerisinde büyük başarı elde eden kaliteli dizi projesi Bir Zamanlar Çukurova 14.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 14.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 14.bölümü ile 13 Aralık Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 14.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

bir zamanlar çukurova 14.bölüm fragmanı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Züleyha ve Yılmaz'ın büyük buluşması, Demir'in tehditlerine boyun eğecek mi? Yüzleştiği acı gerçeklerden sonra, 'Hayallerimiz vardı, çocuğumuz olacaktı' diyerek acı çeken Yılmaz, intikam ateşini yeniden harlıyor! Fekeli'nin öldüğünü sanan Hünkar, onu karşısında görünce çok şaşırıyor. Bu büyük karşılaşma, büyük sürprizleri de beraberinde getirecek. Yeni bölümde patlayan saatli bombanın ise, kimlerin hayatını karartacağı büyük merak konusu…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...