Avlu 24.bölüm fragmanı yayında: Deniz, Kudret'in hakkından geliyor...

Avlu 23.son bölümde; Deniz, kızı Ecem'in canına kıyan Alp'ten öcünü almasının ardından Azra'nın kardeşinin yaşam savaşını kazanabilmesi için harekete geçti. Avlu son bölümde; Hapisten kaçan Deniz, Zerrin'in yerini ihbar etmesi üzerine kozunu öne sürerek onun elini kolunu bağladı. İşte, Avlu 24.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 13.12.2018 09:16 GÜNCELLEME 13.12.2018 09:17

Star TV ekranlarında yayınlanan her sahnesi izleyicisi tarafından pür dikkat takip edilen Avlu 23.son bölümde; Deniz, cinayete kurban giderek hayata gözlerini yuman kızı Ecem'in kanını yerde bırakmamasının rahatlığı içerisindedir. Avlu son bölümde; kızına yapılanların bedelini ödeterek üzerinden büyük bir yük kalkan Deniz, şimdi de Azra'nın kardeşinin hayat mücadelesini kazanabilmesi için canla başla kolları sıvamaktadır. Tüm bunların yanı sıra Zerrin ise ceza evinden kaçan Deniz'in izini sürmeye başlayarak, başta Azra olmak üzere hapishanede herkesi sorguya çekmesi sahne oldu. Diğer taraftan Azra'nın kardeşi Eylül'ün sağlık durumunun giderek kritik bir aşamaya gelmesiyle birlikte Deniz'in gereken paraya bulabilmek noktasında çözüm arayışına girmesinin ardından Avlu 24.bölüm fragmanı merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. Peki, Deniz'in, Zerrin'in bulunduğu mekanı polis ekiplerine bildirmesinin üzerine onunla ilgili elinde tuttuğu kozu ileri sürerek elini kolunu bağlamasının akabinde Avlu 24.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

AVLU 24.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 24.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

AVLU 24.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 24.bölümü ile 13 Aralık Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU 23.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

avlu 24.bölüm fragmanı

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Deniz’in uzun zamandır sabırla beklediği gün gelmiş, kızının intikamını ne pahasına olursa olsun almıştır. Fakat şimdi herkes peşindedir ve zaman hızla aleyhine işlemektedir. Deniz’in önünde yapması gereken bir seçim ve halledilecek son bir şey daha vardır. Üstelik bu kez kendi için değil... Bu sırada içeride Kudret ve Azra birbirlerini mahvetmek için her an fırsat kollamaktadır. Zerrin, onları durdurmak ve üstü kapatılamaz bir olay yaşanmasını engellemek zorundadır. Ancak Deniz’in elindeki koz onu her şeyden önce kendini kurtarmaya mecbur bırakacaktır...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!