Bizim Hikaye 51.bölüm fragmanı: Rahmet-Deniz tekrardan birleşiyor mu?

Bizim Hikaye 50.son bölümde; Barış ve Filiz'in birlikteliğini hazmedemeyen Nihal, Filiz'in hayatını tekrardan karartmak noktasında harekete geçti. Bizim Hikaye son bölümde; Nihal, Selim'i de arkasına alarak Filiz'in uzun yıllar ceza evinde yatması açısından delil topladı. İşte, Bizim Hikaye 51.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 13.12.2018 12:52 GÜNCELLEME 13.12.2018 12:53

Fox TV ekranlarında seyircisi tarafından soluk soluğa izlenen Bizim Hikaye 50.son bölümde Nihal'in; Barış'ı Filiz'den olabildiğince uzaklaştırmak, devam eden beraberliklerini sonlandırmak hedefiyle sahip olduğu gücünü kötüye kullanması sahne oldu. Bizim Hikaye son bölümde; Savaş'ın sağlığına kavuşmasıyla beraberliklerinde hiçbir engelin kalmadığını düşünerek herkesi ve her şeyi karşısına alan Barış ve Filiz'in, bu kez işleri daha da zorlaşarak Nihal gibi sağlam bir tehlike beklemektedir. Barış'ın kendisinden boşanma kararı alıp bu noktada işleri ciddiye bindirdiğini gören Savcı Nihal'in, Avukat Selim'le güçlerini birleştirerek Filiz'in nitelikli dolandırıcılık suçundan ceza evinde yatması için gerekli tüm delilleri toplamasının ardından Bizim Hikaye 51.bölüm fragmanı araştırmasına geçildi. Peki, Barış, anlaşma protokolü imzalatmasıyla Nihal'den tamamen kurtulduğunu düşünürken, Nihal'in ise Filiz'in 20 yıl hapis yatmasına yetecek kadar belgeye ulaşmasının akabinde Bizim Hikaye 51.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİZİM HİKAYE 51.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 51.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

BİZİM HİKAYE 51.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 51.bölümüyle 13 Aralık Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

BİZİM HİKAYE 50.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

bizim hikaye 51.bölüm fragmanı

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Filiz daha Savaş’ın ona çıkışının şokunu atlatamadan Hikmet’in peşine koşar. Elibollar bu kez de Çiçek’in eski kocasının yarattığı dehşetle başa çıkmak zorundadır ancak Çiçek’in eski kocasıyla ilgili başka planları vardır. Filiz tüm bunlarla mücadele ederken bir yandan da atölyelerini batmaktan kurtarmaya çalışmaktadır. Barış’ın ise Nihal’den kurtulmak için çok daha kestirme bir yolu vardır. Barış’ın Nihal’den kurtulma planı Filiz ve ailesinin başını belaya sokmakta gecikmez. Nihal her hareketiyle onları bu kadar kolay rahat bırakmayacağını göstermektedir. Bu durum Filiz’in ailesinde de Barış’a karşı çatlaklar oluşmasına neden olur. Bu sırada Filiz’lere gelen bir iş teklifi sonunda rahat bir nefes almalarına neden olsa da, bunun başlarına açacağı büyük beladan henüz haberleri yoktur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı