Çarpışma 4.bölüm 2.fragmanı! Kerem'den yüreğe işleyen dokunaklı sözler!

Çarpışma 3.son bölümde; Kadir, Zeynep'in kızı Aylin'in yerini ve kaçıran kişinin kimliğini tespit etmeye çalışırken şaşırtıcı gelişmelere şahit oldu. Çarpışma son bölümde; Kadir, köşe bucak Veli'nin izini sürmeye uğraşırken diğer yandan Cemre'yi bıçaklayıp kaçan Kerem yakalandı. İşte, Çarpışma 4.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 13.12.2018 13:14 GÜNCELLEME 13.12.2018 13:14

Show TV ekranlarının büyük bir çıkış yakalayarak adından söz ettiren dizi projelerinden Çarpışma 3.son bölümde; Kadir, Zeynep'in kaçırılan kızını bulup kendisine sağ salim ulaştırabilmek noktasında canını dişine takarken beklenmeyen birtakım gelişmeler kendisini karşıladı. Çarpışma son bölümde; Kadir, Zeynep'in de yardımı sayesinde Aylin'in kaçıran kişinin kim olduğunu ortaya çıkarmasının ardından yerini tespit etmek üzere vakit kaybetmeden harekete geçti. Veli'nin olabileceği mekanlara üst üste operasyon gerçekleştirse de onun nerede olduğunu tespit etmek tahmin ettiğinden daha da zorludur, üstelik Veli de geçmişte aralarında yaşanan mevzuların hesabını sormak adına Kadir'e kumpas düzenleme hamlesinde bulunur. Kadir, Zeynep'in kızı Aylin'i bulmaya çalışırken başka bir taraftan ise Cemre'yi bıçaklayıp kaçan Kerem Korkmaz'ın peşine düşmesinin ardından Çarpışma 4.bölüm fragmanının bir an evvel yayınlanması bekleniyor. Peki, Kerem'in Kadir tarafından yakalanmasıyla birlikte Demir ve Belma'nın korku ve paniğe kapılmasının akabinde Çarpışma 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇARPIŞMA 4.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

ÇARPIŞMA 4.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak gibi isimlerin paylaştığı Çarpışma 4.bölümü ile 13 Aralık Perşembe günü Show TV ekranlarında olacak. 

ÇARPIŞMA 3.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

çarpışma 4.bölüm fragmanı

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çarpışma son bölümde; Veli’nin bir nevi imzası niteliğini taşıyan madalyonu gören Kadir allak bullak olur. Zeynep’e Veli’nin bir fotoğrafını gösterir ve kızını kaçıranın o olup olmadığını sorar. Zeynep, Veli’yi tanır. Kadir, seri ve şok baskınlar düzenleyerek Veli’ye ulaşmaya çalışır. Bu sırada Zeynep ise mahkeme kararı ile ev hapsine alınır. İhanet şüphesine düşen Kerem, Yakup ve Meral’in izini sürer. Aynı anlarda Cemre de kendisini yaralayan ve aracına çarpan Kerem’in resmini emniyette Kadir’e gösterir. Şoke olan Kadir eliyle koymuş gibi Kerem’i bulur. Kadir, Kerem’e yardımcı olmak için ondan her şeyi anlatmasını ister ama Kerem’in ağzını bıçak açmaz. Cemre teşhis için Kerem’le yüz yüze, göz göze gelir. Kerem’in yakalanması Belma ve Demir’i artık daha çok kaygılandırmaktadır. Yasak aşklarının ifşa olmaması için hamleler yaparlar ama Belma hiç beklemediği yerden vurulur. Cemre, cevabını en çok merak ettiği ‘neden geri döndün?’ sorusunu Kerem’e sorar. Kerem’in cevabı ve anlattıkları karşısında ise buz keser. Veli’yle olan eski defterlerin yeniden açıldığını anlayan Kadir, onu nerede bulacağını artık bilmekte ama Veli’nin kuracağı tuzağı bilmemektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?