İstanbullu Gelin 66.bölüm 2.fragmanı geldi: Yüreği kan ağlatan ayrılık!

İstanbullu Gelin 65.son bölümde; hem Adem'in hem de Fikret'in yaşanan arbede esnasında bıçaklanarak apar topar hastaneye kaldırılması şok etkisi meydana getirdi. İstanbullu Gelin son bölümde; Garip'in Esma ile bir an evvel hayatlarını birleştirme isteği kriz oluşturdu. İşte, İstanbullu Gelin 66.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 14.12.2018 15:23 GÜNCELLEME 14.12.2018 15:23

Star TV ekranlarının sürprizlerle dolu sahnelerle her cuma akşamı izleyici kitlesini ağırlayan İstanbullu Gelin 65.son bölümde; Boranlar ailesini karşılayan zorlu imtihan, tansiyon seviyesinin giderek yükselmesine ve psikolojik açıdan yıkıma uğramalarına zemin hazırlayacaktır. İstanbullu Gelin son bölümde; meyhanede bulundukları esnada arka masada yer alan kişilerle bir anda arbedeye tutuşan Adem ve Fikret'in bıçaklanmasının akabinde acilen hastaneye sevk edilmesi Boranlar ailesinin yüreğini ağzına getirdi. Haberi aldıkları gibi soluğu hastanede alan Boranlar ailesi, yaşam savaşını sürdüren Adem ve Fikret için korku ve paniğe kapılırken, meydana gelen hadisenin iç yüzü hakkında herhangi bir bilgisi olmayan Esma ise Adem'i sorumlu tutmaktadır. Garip'in Esma'yla bir önce dünya evine girmek konusunda kararlılığı yeni bir gerginlik havasının oluşmasına sebebiyet verirken İstanbullu Gelin 66.bölüm fragmanı dört gözle bekleniyor. Peki, Esma'nın beklenmeyen şekilde hastanede Alzheimer olduğunu öğrenmesinin akabinde İstanbullu Gelin 66.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

 

 

İSTANBULLU GELİN 66.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin 66.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

İSTANBULLU GELİN 66.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi isimlerin paylaştığı İstanbullu Gelin 66.bölümü ile 14 Aralık Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İSTANBULLU GELİN 65.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

istanbullu gelin 66.bölüm fragmanı

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbullu Gelin son bölümde; Fikret ve Adem hastanededir ve durumları ağırdır. Esma, bıçaklanma hadisesinden Adem’i sorumlu tutmaktadır. Faruk ise hiçbir şey bilmedikleri için annesinin tepkisini anlamsız bulur. Fikret kendisine geldiğinde ilk merak ettiği Adem olur. Adem ise Fikret kadar şanslı değildir. Faruk’sa Adem’i artık nereye koyacağını bilememektedir. Tüm bunlar yaşanırken Boran erkekleri Garip’in yakın zamanda evlenme isteği ile karşı karşıya kalır. Esma’nın yaşayacağı şok ise bu haber ile olmayacaktır.

istanbullu gelin son bölüm

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler